ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

13-12-2018

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

In 2020 komt de nieuwe Tesla Roadster uit. Dat is niet zomaar een elektrische sportauto, maar de snelste productieauto ter wereld. Hij zou een topsnelheid halen van wel 400 km/u! De verbluffende specificaties zijn al een tijdje bekend, maar nog leuker is het om de reacties te zien van mensen die alvast een ritje mochten maken in de Roadster. We kunnen zelf niet wachten op de nieuwste Tesla, dus we zijn best een klein beetje jaloers.

0 naar 100 in 2,1s

Om uw geheugen even op te frissen: de nieuwe Tesla Roadster gaat van 0 naar 100 km/u in slechts 2,1 seconden. Zijn topsnelheid ligt boven de 400 km/u. Dat is bijna niet te bevatten! Misschien dat Tesla het daarom maar gewoon laat zien. Een paar geluksvogels mochten namelijk plaatsnemen naast een testrijder, die de Roadster vervolgens op zijn staart trapt. Hoe dat voelt ziet u in onderstaand filmpje dat Tesla online plaatste.

Vier persoons hypercar

De Tesla Roadster is de allereerste volledig elektrische auto die Tesla ooit bouwde en werd in 2008 geïntroduceerd als een compacte sportauto met twee zitplaatsen. Het exemplaar van CEO Elon Musk gaat tegenwoordig door het leven als UFO. De nieuwe Roadster wordt net even anders. Het is een prachtig vormgegeven vier persoons hypercar met vierwielaandrijving, drie elektromotoren en een uitneembaar glazen dak.

Tesla Roadster

Betaalbare Tesla leasen doet u bij ActivLease

De Tesla Roadster komt in 2020 op de markt. Op het prijskaartje staat een slordige 200.000 euro genoteerd. Gelukkig zijn er ook betaalbare Tesla auto’s, zoals de Tesla Model 3. Deze is in de loop van 2019 leverbaar en kunt u reeds bestellen voor operational en financial lease bij ActivLease. Bekijk ook onze voorraad Tesla modellen, die u nog dit jaar kunt leasen met de lage vier procent bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFilmpje: zo voelt het om te accelereren in de T...