ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBizar! Nieuwe Tesla Roadster met top van 400 km...

Bizar! Nieuwe Tesla Roadster met top van 400 km/u en 1000 km actieradius

17-11-2017

Bizar! Nieuwe Tesla Roadster met top van 400 km/u en 1000 km actieradius

Tesla heeft op spectaculaire wijze een nieuw model aangekondigd: de Tesla Roadster. De volledig elektrische sportauto werd tegelijk onthuld met Tesla’s elektrische vrachtwagen en is een grote verrassing voor leaserijders. De specificaties van de Roadster zijn wel héél bijzonder. Zo zou het model een actieradius van 1.000 kilometer hebben en een topsnelheid van 400 km/u. ActivLease heeft voor u alle feiten en beelden!

Tesla Roadster specificaties

De Tesla Roadster is een coupé-achtige leaseauto met een uitneembaar dakpaneel. Volgens CEO Elon Musk is het ‘de snelste auto ter wereld’. Nu doet hij wel vaker een gewaagde uitspraak, maar de waanzinnige cijfers spreken voor zich. De flitsende sportauto haalt zijn kracht uit drie elektromotoren met 10.000 Nm en sprint in amper 2 seconden naar 100 km/u. Dat is sneller dan het huidige acceleratierecord van de Koenigsegg Agera R. Het prototype van Tesla bereikt zelfs een bizarre topsnelheid van 400 km/u!

1.000 kilometer actieradius

Als het aan Tesla ligt, hoeven we na een kort sprintje in de Roadster niet meteen aan de laadpaal. De Tesla Roadster heeft namelijk een accupakket van 200 kWh en zou daarmee een actieradius halen van maar liefst 1000 kilometer. Op dit moment heeft de Tesla Model S het grootste bereik, met een 613 km NEDC-actieradius. Met een beetje fantasie is er echter een manier om dat te vergroten.

Eerste exemplaren in 2020

Tesla hoopt de bliksemsnelle Roadster gereed te hebben voor marktintroductie in 2020. Elk exemplaar krijgt vierwielaandrijving, een uitneembaar dakpaneel en vier zitplaatsen. Om alvast een exemplaar te reserveren moet heel diep in de buidel getast worden. Bovenop het prijskaartje van 200.000 dollar komt namelijk een aanbetaling van 50.000 dollar. Een stukje meer dan de aankomende Tesla Model 3, die naar verwachting eind 2018 naar Nederland komt.

Elektrische Tesla leasen bij ActivLease

Bij ActivLease kunt u reeds verschillende Tesla modellen leasen, waaronder de Model S, Model X en Model 3. Alle leaseauto’s van Tesla zijn volledig elektrisch aangedreven en komen daarom in aanmerking voor een gunstige vier procent bijtelling. In combinatie met de grote actieradius en indrukwekkende prestaties is een Tesla daarom zeer interessant voor een zakelijke lease! ActivLease is expert in elektrische auto’s. Bekijk onze voorraad Tesla modellen en vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBizar! Nieuwe Tesla Roadster met top van 400 km...