ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Fisker Ocean Electric wordt voordeliger dan de Tesla Model 3

24-01-2020

Fisker Ocean Electric wordt voordeliger dan de Tesla Model 3

Er is een nieuwe elektrische auto op het toneel verschenen en hij kan een serieuze concurrent voor Tesla en de andere gevestigde elektrische autofabrikanten worden! De Fisker Ocean Electric is een indrukwekkende SUV die deze maand debuteerde op de CES beurs in Las Vegas. De aanschafprijs komt naar verwachting zelfs onder die van de Tesla Model 3 te liggen! Levering begint naar verwachting in 2022, maar u kunt nu al een groot aantal elektrische modellen leasen bij ActivLease. Bekijk hier onze complete voorraad.

Milieuvriendelijkste SUV ooit gemaakt

De Fisker Ocean Electric is volgens de fabrikant de milieuvriendelijke SUV ooit gemaakt. We noemen een paar redenen daarvoor: het dak bevat een groot zonnepaneel, het interieur bestaat grotendeels uit gerecyclede stoffen en plastic en géén dierenhuid, zelfs het rubber van oude banden wordt gebruikt om de Fisker zo groen mogelijk te maken. Het belangrijkste is echter dat de Ocean Electric een grote elektrische actieradius gaat krijgen en ook nog eens bijzonder betaalbaar wordt.

Fisker Ocean Electric

Fisker Ocean Electric actieradius

Officiële metingen zijn nog niet gedaan maar de Fisker Ocean Electric krijgt een 80 kWh accupakket en moet daarmee ruim 450 kilometer kunnen rijden zonder te laden. Van 0 naar 100 km/u lukt de SUV in 3 seconden. Een WLTP-meting moet nog gedaan worden en hopelijk krijgen we die later dit jaar.

California Mode

Ook bijzonder: de California Mode van de Fisker Ocean Electric! Deze speciale knop laat gelijk alle ramen naar beneden gaan, inclusief het zonnepaneel dat als een panoramadak werkt. Bedoeld voor zonnige gebieden maar kan ook in de Nederlandse zomer weleens van pas komen.

Vanaf 2022 leverbaar

Productie van de Fisker Ocean Electric start eind 2021 zodat de eerste lichting SUV’s in Amerika worden geleverd in begin 2022. Ook Europa krijgt Fisker fabrieken en de fabrikant belooft een bijzonder lage aanschafprijs van 38.000 dollar! Om in aanmerking te komen voor de Fisker moet wel een paar duizend dollar worden ingelegd. Voor 2027 wil Fisker 1 miljoen auto’s op de weg hebben.

Elektrisch leasen bij ActivLease

De Fisker Ocean Electric wordt verwacht in 2022 maar ActivLease houdt u graag op de hoogte over de bestel- en lease informatie. Onze vriendelijke medewerkers helpen u verder, u kunt gelijk contact met ze opnemen. Eventueel kunnen ze ook voor andere elektrische modellen een vrijblijvende leaseofferte maken. Bekijk onze elektrische voorraad en lease nu nog met veel voordeel!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFisker Ocean Electric wordt voordeliger dan de...