ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogFord Feel The View laat blinde mensen het uitzi...

Ford Feel The View laat blinde mensen het uitzicht in de auto ervaren

11-05-2018

Ford Feel The View laat blinde mensen het uitzicht in de auto ervaren

Genieten van het uitzicht is een van de beste dingen aan autorijden voor de bestuurder en de passagiers. Ford heeft een uiterst vernuftige gadget ontwikkeld die blinde mensen helpt om ook het uitzicht te ervaren. Feel The View is experimentele technologie die voorlopig nog niet in productauto’s gebouwd wordt. Bekijk het filmpje dat Ford gemaakt heeft over de technologie. Alle Ford modellen kan u leasen bij ActivLease.

Feel The View filmpje

Feel The View is een klein machientje dat Ford bovenaan zijruiten installeert. Als er op de knop wordt gedrukt, maakt het machientje een foto van het uitzicht en zet het dat om in een zwart-wit beeld. Die zet het daarna om in een patroon van trillingen die wij met de vingertoppen op het glas kunnen ervaren. De contrasten tussen zwart, wit en grijs geeft Feel The View door in trillingen. Zie Feel The View in actie hieronder in het filmpje.

De technologie is dermate geavanceerd dat het een beeld kan projecteren op het glas en de juiste trillingen geeft op de plek waar de vingertoppen het glas aanraken. Ook kan het registreren wat er buiten allemaal is en dat in woorden beschrijven aan passagiers met een visuele beperking.

Ford Leasen? Dat doet u bij ActivLease!

ActivLease applaudisseert de nieuwe technologie van Ford, hoewel nog niet bekend is of het klaar gemaakt kan worden voor productie. Als uw leaseintermediair hebben wij toegang tot alle Ford-modellen en uitrustingsniveaus. Onder meer de gloednieuwe Ford Focus en Ford Fiesta zijn beschikbaar voor operational en financial lease. Een Ford leaseofferte aanvragen is zo gedaan, onze vriendelijke medewerkers maken hem graag voor u. Bekijk onze grote Ford leasevoorraad en vraag een voordelige lease van ActivLease aan.

Bron: Autovisie

Tags
Ford
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFord Feel The View laat blinde mensen het uitzi...