ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Ford Fiesta is de meest populaire leaseauto in Nederland

14-03-2019

Ford Fiesta is de meest populaire leaseauto in Nederland

De Ford Fiesta mag zich de meest populaire leaseauto van dit moment noemen. De hatchback van Ford is al jarenlang een voordelige trendsetter en deed het afgelopen maand beter dan alle andere leasemodellen in Nederland. De stijlvolle looks en moderne uitrusting zijn belangrijke kenmerken van de Fiesta, en dat maakt hem in het segment voor betaalbare auto’s een verstandige keuze. Lees verder of bekijk onze top 10 operational leaseauto’s voor een overzicht van de populairste modellen van dit moment.

Meest populaire leaseauto

Met bijna 600 nieuwe leaseregistraties was de Ford Fiesta het meest populaire leasemodel in februari. Dit meldt Automobiel Management op basis van cijfers van VWE Automotive. De Fiesta stond in de openingsmaand van dit jaar nog op de zesde plek, maar de compacte hatchback staat nu dus bovenaan. De top drie leasemodellen bestaat verder uit de Kia Picanto en Ford Focus Wagon. In totaal gingen in februari 15.156 nieuwe leaseauto’s de weg op.

Populaire leaseauto's februari 2019

De meest complete Fiesta ooit

De Ford Fiesta zit in zijn zevende generatie en dat is de meest complete ooit. Ford doet er alles aan om zijn leasetopper up-to-date te houden en heeft de auto volgestopt met moderne functies. Een nieuw infotainmentsysteem, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en actieve parkeerhulp ontbreken niet en maken de Fiesta tot één van de meest geavanceerde auto’s in zijn klasse. Ook aan veiligheid is dit keer extra aandacht besteed. De Fiesta heeft allerlei geavanceerde systemen aan boord om ongelukken te voorkomen en is niet voor niets door veiligheidsorganisatie Euro NCAP beloond met de maximale score van vijf sterren.

Ford Fiesta leaseauto

Ford Fiesta leasen met 23% korting

Zoekt u een voordelige en moderne leaseauto waarin u snel kunt rijden? Grote kans dat de populaire Ford Fiesta ook bij u past. Bij ActivLease profiteert u momenteel van maar liefst 23% korting op geselecteerde Fiesta modellen. Operational lease is al mogelijk vanaf 295,- euro per maand! Onze actieauto’s zijn voorzien van een 85 pk benzinemotor en worden geleverd in de uitvoering Trend inclusief navigatie en cruise control.

Offerte aanvragen

Ford Fiesta operational en financial lease bij ActivLease

Uiteraard kunt u de Ford Fiesta ook geheel zelf samenstellen. ActivLease is intermediair voor Ford operational en financial lease en kan alle uitvoeringen van de nieuwe Fiesta leveren. En dan zijn er nogal wat. Zo is er voor de avontuurlijke leaserijder de Fiesta Active, met een hogere zitpositie en een crossover look. De ST legt de nadruk op een sportievere rijbeleving en dan is er nog de Vignale, die meer luxe en comfort toevoegt. U kunt onze gehele Ford Fiesta leasevoorraad bekijken en een vrijblijvende leaseofferte aanvragen.

Bron: Automobielmanagement

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFord Fiesta is de meest populaire leaseauto in...