ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogFord Kuga plug-in hybrid te leasen vanaf maart...

Ford Kuga plug-in hybrid te leasen vanaf maart 2020 bij ActivLease

21-12-2019

Ford Kuga plug-in hybrid te leasen vanaf maart 2020 bij ActivLease

De Ford Kuga verschijnt in 2020 voor het eerst als plug-in hybrid in Nederland en u kunt hem nu al bestellen bij ActivLease! Ford brengt ook een standaard versie met EcoBoost benzinemotor uit, maar ze geven voorrang aan de PHEV variant. In maart verschijnt de eerste levering en de orderboeken zijn nu open, dus u kunt bij onze vriendelijke medewerkers terecht voor een leaseofferte.

Veel hybride vermogen

Onder de SUV’s is de Ford Kuga al een populair model in Nederland dus het is slim van de Amerikanen om verder te groeien met een hybride variant. De auto combineert een 2,5 liter benzinemotor met elektrische aandrijving en daar hoort tevens een e-CVT automaat bij. Het gecombineerde vermogen is maar liefst 225 pk dus de nieuwe Kuga kan flink snelheid maken.

Ford Kuga PHEV heeft 6 uitrustingen

Ford zet flink in op de hybride Kuga en komt met wel 6 uitrustingsniveaus, van Trend tot de uiterst luxe Vignale uitvoering. De Ford Kuga Trend is echter al voorzien van opmerkelijk veel luxe. De voorbumper is voorzien van mistlampen met bochtverlichting, parkeersensoren (ook achter) en verchroomde accenten in de grille. Ook komt de Ford Kuga standaard met 2 uitlaatpijpen. Voor een meerprijs kunt u extra chroomaccenten en het handige Ford Keyless Entry-systeem toegevoegd krijgen.

Ford Kuga PHEV

Het interieur is ook luxer gemaakt want de Ford Kuga komt altijd met een 8 inch digitaal scherm in het dashboard, waarmee u toegang krijgt tot alle multimediasystemen. Vanaf de ST-Line komt er zelfs een tweede scherm voor het instrumentarium bij.

Ford Kuga PHEV leasen bij ActivLease

Vanaf maart 2020 is de Ford Kuga PHEV leverbaar bij ActivLease maar de orderboeken zijn al open dus u kunt gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij hebben alle uitrustingsinformatie tot onze beschikking en kunnen tevens later in het nieuwe jaar de reguliere benzine-uitvoeringen van de Kuga leveren.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFord Kuga plug-in hybrid te leasen vanaf maart...