ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Gloednieuwe Audi A3 maakt zich klaar voor onthulling

19-02-2020

Gloednieuwe Audi A3 maakt zich klaar voor onthulling

Audi maakt zich klaar om de gloednieuwe Audi A3 aan de wereld te tonen. De fabrikant deelt alvast een filmpje waarin de gecamoufleerde leasetopper over de weg scheert. Hij wordt o.a. leverbaar met quattro vierwielaandrijving. Tijdens de aankomende Autosalon van Genève staan alle spotlights op de nieuwe A3 gericht. Bij ActivLease verwachten we er veel van, want hij volgt één van de meest populaire leaseauto’s in Nederland op.

Als Sportback en Limousine

Audi stuurt eerst de Sportback variant de weg op maar later zal de A3 ook te bestellen zijn als Limousine, S3 en RS3. Of de cabrio terugkeert is nog een vraagteken. Voor het eerst is de auto optioneel leverbaar met quattro vierwielaandrijving. En hoewel Audi er nog met geen woord over rept verwachten we bovendien een vernieuwde e-tron plug-in hybride versie.

Meest populaire Audi

De Audi A3 is, als we afgaan op het gecamoufleerde exemplaar in het filmpje, niet heel ingrijpend veranderd. En waarom zou Audi ook? Het huidige model gaat al jarenlang mee en is met ruim 3.000 verkochte exemplaren vorig jaar nog steeds de meest gekozen Audi in Nederland. Zoals verwacht krijgt de A3 een nieuwe grille, koplampunits en achterlichten die in lijn zijn met andere nieuwe leaseauto’s van Audi. Opvallend zijn daarnaast de sportieve zwart-witte velgen, maar wellicht zijn die alleen voor de show.

Geüpdatet interieur

Naast een paar uiterlijke updates verwachten we dat de Audi A3 een flink geüpdatet interieur krijgt aangemeten. Net als bij bijvoorbeeld de Audi Q3 en Audi A4 zal het dashboard ongetwijfeld volhangen met digitale schermen en de allernieuwste infotainment.

De nieuwe Audi A3 leasen? Blijf op de hoogte via ActivLease

In maart trekt Audi het doek van de nieuwe A3 tijdens de Autosalon van Genève. Kort daarna worden de prijslijsten bekendgemaakt en kunt u bij ActivLease een leaseofferte aanvragen. Wist u dat het huidige model voor zakelijke rijders erg aantrekkelijk geprijsd en nog ruimschoots uit voorraad leverbaar is? Bekijk online onze Audi A3 leasevoorraad!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGloednieuwe Audi A3 maakt zich klaar voor onthu...