ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyunda KONA Electric laadtijd nu 30% sneller door modelupdate

17-05-2019

Hyunda KONA Electric laadtijd nu 30% sneller door modelupdate

De Hyundai KONA Electric is een van de populairste elektrische auto’s bij ActivLease en ook in de rest van Europa is hij niet aan te slepen. De auto is van uitzonderlijke kwaliteit en kan u leasen in 2019 met 4% bijtelling. De Koreanen introduceren nu de eerste updates voor het model, met als grootste verbetering een nieuwe 11 kW 3-fase laadsysteem. Daarmee kan u straks nóg sneller de Hyundai KONA Electric opladen! Bestel hem nu bij ActivLease.

Laadtijd 30% sneller!

Het 3-fase laadsysteem reduceert de laadtijd tot wel 30% volgens Hyundai. Dat terwijl de KONA Electric al tot de snelst ladende elektrische auto’s behoorde! De actieradius van het 64 kWh accupakket blijft onveranderd: een indrukwekkende 449 kilometer volgens WLTP-meting. U kan straks wel via een nieuwe Blue Link-app de laadperiode of een laadtimer instellen. Dan weet u precies wanneer de KONA Electric de accu oplaadt. Met de app kan ook de klimaatcontrole geactiveerd worden en de auto op afstand ontgrendeld worden.

Nieuwe touchscreen voor KONA Electric

Het interieur van de KONA Electric verandert mee, want Hyundai voegt standaard een 10,25 inch touchscreen toe aan het dashboard. Die geeft informatie weer zoals de actieradius en geschatte laadtijden. Passagiers achter kunnen ondertussen genieten van een verwarmbare achterbank. Als u toevallig langs de weg komt te staan met de KONA Electric, dan is er tevens Hyundai eCall toegevoegd aan de elektrische auto. De knop op het plafond hoeft alleen ingedrukt te worden om gelijk de hulpdiensten in te schakelen. De KONA Electric doet dit automatisch als de airbags geactiveerd worden.

Hyundai Kona Electric

Bestel nu de nieuwe KONA Electric bij ActivLease

ActivLease accepteert meteen al bestellingen voor de nieuwe Hyundai KONA Electric. De vanafprijs voor het nieuwe model wordt later bekendgemaakt maar hij komt nog steeds in aanmerking voor de vriendelijke 4% bijtelling. Sla uw slag en vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers.

Bron: Zerauto.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyunda KONA Electric laadtijd nu 30% sneller do...