ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyundai IONIQ 5 interieur: lekker relaxen tijdens het opladen

21-06-2021

Hyundai IONIQ 5 interieur: lekker relaxen tijdens het opladen

De Hyundai IONIQ 5 is een van de meest veelbelovende elektrische leaseauto’s van 2021 en markeert voor het merk een nieuw tijdperk in elektrisch rijden. Met het volledig nieuwe E-GMP platform is de auto vanaf het begin als EV ontworpen. Dit levert onder andere flink meer binnenruimte op. De IONIQ 5 heeft daardoor een ruimer interieur dan vergelijkbare SUV’s met een brandstofmotor. Om deze ruimte optimaal te benutten is de IONIQ 5 te leasen met een stel extra comfortabele lounge stoelen.

Luxe stoelen met ontspanningsfunctie

Dankzij het nieuwe platform voor elektrische modellen is er een grotere wielbasis en een vlakke vloer mogelijk. Dit zorgt voor een zee aan ruimte in de auto. Hyundai benadert het interieur daarom ook meer als leefruimte. En daar horen natuurlijk extra comfortabele stoelen bij. De IONIQ 5 Lounge wordt geleverd met luxe stoelen inclusief een heuse ontspanningsfunctie. Hierbij kunnen de stoelen met een druk op de knop in een relax stand worden gezet, waarin u lekker achterover kunt leunen. Er komt zelfs een voetenbankje onder de stoel vandaan. Ook zijn de stoelen elektrisch verstelbaar in elke gewenste hoek.

Hyundai IONIQ 5

Het interieur is erg flexibel

Eventjes wachten tot de auto weer voldoende opgeladen is bij de snellader hoeft daarom echt niet meer vervelend te zijn. En dankzij de verstelbare middenconsole is het interieur op een unieke manier aan te passen. Dit kan op de achterbank worden gebruikt om een picknicktafel of bureau te creëren. Ook is de auto voorzien van een stopcontact, zodat apparaten als laptops altijd gebruikt kunnen worden. Die laadsessies hoeven overigens nooit echt lang te duren, want de IONIQ 5 is geschikt voor 800V technologie, waardoor opladen sneller dan ooit gaat!

Relaxstoelen in de Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 leasen bij ActivLease

De Hyundai IONIQ 5 moet deze zomer nog in Nederland te leasen zijn. Met een actieradius tot wel 481 kilometer en een aparte versie met 2 motoren en vierwielaandrijving belooft de IONIQ 5 een veelzijdige elektrische SUV te worden. Z’n comfortabel en praktisch interieur maakt hem bovendien een zeer geschikte gezinsauto. U kunt bij ActivLease nu al een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor de Hyundai IONIQ 5. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers.

Lease acties voor de Hyundai IONIQ 5 bij ActivLease

58kWh 125kW Style - AANTREKKELIJKE STANDAARDVERSIE
Hyundai IONIQ 5
Beste prijs
58kWh 125kW Style - AANTREKKELIJKE STANDAARDVERSIE
Netto bijtelling:
€ 165,-
Actieradius:
384 km
Leaseprijs:
€ 514,-
73kWh 160kW Lounge - LUXE TOPVERSIE - LEVERING 2021
Hyundai IONIQ 5
Voorraad auto
73kWh 160kW Lounge - LUXE TOPVERSIE - LEVERING 2021
Netto bijtelling:
€ 248,-
Actieradius:
481 km
Leaseprijs:
€ 629,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai IONIQ 5 interieur: lekker relaxen tijde...