ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyundai IONIQ 5 rijdt Berlijn - Amsterdam in minder dan 7 uur!

30-07-2021

Hyundai IONIQ 5 rijdt Berlijn - Amsterdam in minder dan 7 uur!

De Hyundai IONIQ 5 verschijnt later dit jaar en kunt u nu bestellen bij ActivLease. Het belooft een van de beste elektrische auto’s op de weg te worden en als u ons niet gelooft, kijk dan maar eens naar de #BerlinChallenge van de EV-fanaten bij ElectricFelix. Ze rijden van Berlijn naar Amsterdam en zetten de op een na snelste tijd ooit neer voor een elektrische auto: 6 uur en 39 minuten voor een reis van 656 kilometer, inclusief laden!

IONIQ 5 met 800 volt laadtechnologie

ElectricFelix heeft de afgelopen jaren al vaker de BerlinChallenge gedaan met elektrische voertuigen. Alleen de Porsche Taycan wist een snellere tijd neer te zetten dan de Hyundai IONIQ 5, maar de Koreaanse EV is natuurlijk een stuk betaalbaarder. Bovendien introduceert het dezelfde technologie als de Taycan: een 800 volt laadinfrastructuur. Daarmee kan de IONIQ 5 bij het juiste laadstation binnen 5 minuten wel 100 kilometer bijladen.

Snelladen met de IONIQ 5

Dat de mannen tijdens de BerlinChallenge niet altijd die luxe hadden, bewijst onderstaande vlog van de rit. Duitsland heeft diverse laadpunten met uitstekende snelladers en ondanks wat tegenslagen wisten de ElectricFelix mannen routes naar de allerbeste te plannen. Tussendoor hadden ze ook uitdagingen met afgesloten Duitse wegen en (uiteraard) de drukke Nederlandse snelwegen. Lees hier ook een blog over hun ervaringen tijdens de IONIQ 5 BerlinChallenge.

Hyundai IONIQ 5 bestellen bij ActivLease

De tijd die de IONIQ 5 heeft neergezet is alsnog extreem indrukwekkend. Het bewijst ook dat Hyundai een fantastische nieuwe toevoeging aan de ActivLease EV-range brengt. De Hyundai IONIQ 5 heeft een actieradius van maximaal 481 kilometer (WLTP-cyclus) met een 73 kWh accupakket. U kunt ook een IONIQ 5 leasen met een kleinere accu van 58 kWh.

Wat u verder zal opvallen is dat er geen enkele Hyundai is (of elektrische auto wat dat betreft) zoals de IONIQ 5. Het design is volledig nieuw en een heerlijke mix van retro en futuristisch design. Hoekig en stoer, maar toch ook elegant en uitnodigend. Het interieur trekt dat door en brengt maximaal comfort met meer dan genoeg ruimte voorin en op de achterbank. De Hyundai IONIQ 5 komt ook met relaxstoelen en een verschuifbare middenconsole. Meer weten? Onze eerste indrukken én foto's van de IONIQ 5 zijn hier te bekijken.

Hyundai IONIQ 5

Elektrisch leasen met 12% bijtelling in 2021

Interesse om de Hyundai IONIQ 5 te leasen? U kunt hem nu bestellen bij ActivLease en profiteren van de 12% bijtelling voor elektrisch leasen in 2021. Onze vriendelijke medewerkers sturen u graag een vrijblijvende leaseofferte en kunnen tevens advies geven over de meest geschikte IONIQ 5 uitvoering voor u. Benieuwd naar alle andere prachtige EVs die u kunt leasen? Bekijk de ActivLease elektrische auto-voorraad online.

Lease acties voor de Hyundai IONIQ 5 bij ActivLease

58kWh 125kW Style - AANTREKKELIJKE STANDAARDVERSIE
Hyundai IONIQ 5
Beste prijs
58kWh 125kW Style - AANTREKKELIJKE STANDAARDVERSIE
Netto bijtelling:
€ 165,-
Actieradius:
384 km
Leaseprijs:
€ 514,-
73kWh 160kW Lounge - LUXE TOPVERSIE - LEVERING 2021
Hyundai IONIQ 5
Voorraad auto
73kWh 160kW Lounge - LUXE TOPVERSIE - LEVERING 2021
Netto bijtelling:
€ 248,-
Actieradius:
481 km
Leaseprijs:
€ 629,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai IONIQ 5 rijdt Berlijn - Amsterdam in mi...