ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyundai KONA Electric actieradius nu officieel groter

13-03-2020

Hyundai KONA Electric actieradius nu officieel groter

Hyundai kondigde al reeds aan dat ze de KONA Electric actieradius gingen verbeteren. Nu is het ook officieel erkend door de RDW, die verantwoordelijk was voor de Europese typegoedkeuring. De Hyundai KONA Electric actieradius met een 64 kWh accupakket, is vastgesteld op 484 kilometer. Met een 39 kWh batterijpakket is de actieradius nu 305 kilometer. Een verbetering van 8 procent en Hyundai heeft nog meer verbeterd aan de KONA Electric! Bestel hem nu bij ActivLease en rijdt binnenkort in deze elektrische auto, inclusief diverse fiscale voordelen.

Technische update zorgt voor grotere actieradius

De technische update van de Hyundai KONA Electric zorgt ervoor dat de elektrische SUV nog efficiënter rijdt. Ook de montage van nieuwe banden heeft meegeholpen: de Hyundai KONA Electric wordt voortaan geleverd met Michelin Primacy 4-banden. Ze hebben een lagere rolweerstand, meer grip en produceren zelfs minder geluid. Daardoor is de KONA Electric actieradius met 8 procent toegenomen.

Meer verbeteringen

Een grotere actieradius is niet de enige verbetering; de KONA Electric laden verloopt ook sneller. Het nieuwe 3-fase laadsysteem zorgt daarvoor en via het verbeterde 10,25 inch infotainmentscherm kunt u alle informatie over de rijprestaties teruglezen. Het eCall-veiligheidssysteem wordt voortaan meegeleverd met de KONA Electric.

Tot slot is de KONA Electric 64 kWh-uitvoering nu in staat om 100 kg verticale last te dragen. Twee elektrische fietsen kunnen daardoor meegedragen worden via een speciale fietsendrager.

KONA Electric levering naar Nederland gaat sneller

De levering voor Nederland gaat sneller verlopen na de KONA Electric update. De elektrische auto wordt naast Zuid-Korea voortaan in de Tsjechische Hyundai-fabriek geproduceerd, wat een productieverhoging van 80.000 eenheden oplevert. Als u nu een Hyundai KONA Electric met update bij ActivLease bestelt, wordt hij nog voor de zomer geleverd.

KONA Electric

KONA Electric leasen met 4% bijtelling? Dat kan bij ActivLease!

Dit betekent overigens niet dat u verplicht hoeft te wachten. Wij hebben de huidige KONA Electric op voorraad voor scherpe maandtarieven. Bovendien staan ze reeds op kenteken zodat u nog profiteert van de vriendelijke 4% bijtelling! Vraag onze medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric actieradius nu officieel...