ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric actieradius wordt nog gro...

Hyundai KONA Electric actieradius wordt nog groter met technische update

17-01-2020
Hyundai KONA Electric actieradius wordt nog groter met technische update

De Hyundai KONA Electric is al een van de meest indrukwekkende elektrische auto’s op de markt, maar de Koreanen gaan hem binnenkort nog indrukwekkender maken! De SUV krijgt een technische update waarmee de actieradius en het maximale trekgewicht wordt vergroot. Dit geldt ook voor de minder krachtige versie met een kleiner accupakket. U kunt de Hyundai KONA Electric nu leasen bij ActivLease. We hebben nog een paar modellen op voorraad die profiteren van de lage 4% bijtelling!

Indrukwekkende actieradius

Momenteel heeft de Hyundai KONA Electric een actieradius van 449 kilometer, maar met de update moet dat naar 480 km opgekrikt kunnen worden. Dit geldt voor de KONA Electric met 64 kWh accupakket; de versie met het 39 kWh pakket kan nu 289 kilometer op een lading halen en dat moet boven de 300 km uitkomen.

Niet bekend wanneer de update wordt doorgevoerd

De technische update is niet mogelijk bij reeds geproduceerde modellen. Het is nog onduidelijk wanneer Hyundai de KONA Electric gaat aanpassen met de nieuwe technologie en of dat invloed heeft op het prijskaartje.

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric populair als leaseauto

De Hyundai KONA Electric is maand op maand een van de populairste leaseauto’s bij ActivLease en niet alleen vanwege de indrukwekkende elektrische actieradius en de zeer lage maandprijs. De KONA Electric is een hoogwaardige SUV die met verschillende luxe uitrustingen geleverd kan worden. U kunt de KONA bijvoorbeeld leasen met lederlook bekleding, navigatie, Advanced Smart Cruise Control, Lane Following Assist, head-up display en nog veel meer!

Laatste kans! Hyundai KONA Electric leasen met 4% bijtelling

Bekijk onze Hyundai KONA Electric actiepagina of neem contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij doen u graag een persoonlijk aanbod en kunnen meehelpen met het samenstellen van de perfecte uitvoering. Lease de Hyundai KONA Electric nu en profiteer snel nog van 4% bijtelling!

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric actieradius wordt nog gro...