ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogJaguar I-Pace na gelijkspel tóch Auto van het J...

Jaguar I-Pace na gelijkspel tóch Auto van het Jaar 2019

05-03-2019

Jaguar I-Pace na gelijkspel tóch Auto van het Jaar 2019

Aan de vooravond van de Autosalon van Genève wordt ieder jaar de Auto van het Jaar bekendgemaakt. De jury van internationale autojournalisten hebben dit keer een verrassende winnaar gekozen: de Jaguar I-Pace! Het is de eerste Jaguar ooit die de uitverkiezing wint en pas de tweede elektrische auto die de meeste stemmen krijgt, na de Nissan Leaf in 2011. Maar dat is niet het enige bijzondere aan de uitslag.

Gelijkspel

Opmerkelijk aan de wedstrijd dit jaar is dat de uitkomst een gelijkspel is. De Jaguar I-Pace en Alpine A110 eindigden met een evenveel aantal punten. Maar omdat de I-Pace net iets meer voorkeurstemmen kreeg, mag de elektrische SUV zich Auto van het Jaar noemen. “Dat onze eerste elektrische auto ook de eerste Jaguar is die deze prijs wint, stemt ons trots,” zegt Ralf Speth van Jaguar. “Het is een erkenning van het harde werk dat ons team heeft geleverd.”

Jaguar I-Pace Auto van het Jaar 2019

Kia Ceed

De verkiezing voor Auto van het Jaar was dit keer vooral een feestje tussen Europese en compacte leaseauto’s. Op plek drie eindigde de nieuwe Kia Ceed, met vlak daarachter zijn grote concurrent Ford Focus. De Citroën C5 Aircross werd vijfde, gevolg door de Peugeot 508 en Mercedes-Benz A-klasse.

Elektrische Jaguar

Volgens de Nederlandse juryleden bewijst de Jaguar I-Pace dat een elektrische auto er aantrekkelijk uit kan zien en tegelijkertijd een échte Jaguar kan zijn. Ook bij ActivLease zijn we onder de indruk van de I-Pace. Hij combineert de rijbeleving van een Jaguar met een volledig elektrische aandrijving en een ruime actieradius. Andere hoogtepunten zijn wat ons betreft de sportieve prestaties en het luxueuze interieur, dat u volledig naar wens kunt aanpassen.

Jaguar I-Pace leasen met 4% bijtelling bij ActivLease!

Interesse in de Jaguar I-Pace voor een zakelijke lease? Grijp dan snel uw kans, want wij hebben nog enkele modellen op voorraad met 4 procent bijtelling! Hiermee profiteert u over de gehele fiscale waarde van het lagere bijtellingspercentage dat op elektrische auto’s van toepassing is. Liever de Jaguar I-Pace zelf samenstellen? Als leaseintermediair leveren wij alle uitvoeringen en opties. Bekijk ons volledige aanbod en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan.

Bron: Car of the Year

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogJaguar I-Pace na gelijkspel tóch Auto van het J...