ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Jaguar I-Pace wordt de elektrische Jaguar van d...

Jaguar I-Pace wordt de elektrische Jaguar van de toekomst

20-11-2016

Jaguar I-Pace wordt de elektrische Jaguar van de toekomst

Jaguar denkt er al verscheidene jaren over na en de ontwikkeling van de elektrische Jaguar is bijna voltooid. De Britten hebben hun nieuwste conceptwagen getoond: de Jaguar I-Pace. Het concept is bijna klaar voor een productiemodel waarvan de onthulling eind 2017 verwacht wordt met een lancering in 2018. Maar de specificaties moeten al bijna compleet zijn. De Jaguar I-Pace krijgt bijvoorbeeld een actieradius van 500 km volgens NEDC cyclus. Wij bij ActivLease zijn onder de indruk!

Actieradius van 500 kilometer

De Jaguar I-Pace moet de concurrentie aangaan met andere high end elektrische auto’s zoals die van Tesla. Op papier gaat dat prima lukken want de I-Pace kan met een actieradius van 500 km zich tot de absolute top rekenen. Ook het koppel is met 700 Nm zeer goed en direct beschikbaar omdat het een elektrisch model is. De Jaguar I-Pace kan van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 4 seconden. Daarbij behoudt de I-Pace zijn grip doordat de auto met all wheel drive wordt uitgerust.

Design dat klaar is voor de toekomst

De elektrische SUV van de toekomst is natuurlijk gebaseerd op die andere verbluffende SUV van de Britten, de Jaguar F-Pace. Desalniettemin is de buitenkant van de I-Pace erg onderscheidend. Jaguar is gegaan voor een wat meer gestroomlijnd en futuristische design. De carrosserie is ook aangepast omdat de aandrijving minder ruimte nodig heeft. Dat vertaalt zich naar een comfortabel ruimte vijfzitter met erg veel bagageruimte. 530 liter aan spullen kan u kwijt via de achterklep en aan de voorkant is dat nog eens 36 liter erbij.

Veel opbergruimte is ontworpen voor in de middenconsole. Voor entertainment zorgt Jaguar ook met een 10’’ touchscreen een 5.5’’ touchscreen er nog onder. Achter het stuur wordt eveneens met de tijd meegegaan. Daar vindt u een 12 inch HD virtual cockpit die grotendeels aangepast kan worden zoals de chauffeur verlangt.

Jaguar I-Pace

Blijf op de hoogte van de Jaguar I-Pace

Volgens Jaguar zal het 90 kWh accupakket 500 km kunnen presteren zonder een laadbeurt. Het opladen gaat vlot, volgens de berekeningen van de fabrikant is de auto straks 80 procent opgeladen in 90 minuten. Of dit voldoende is om de concurrentie voor te blijven in 2018 zal spannend worden. Wel kan u in de tussentijd updates verwachten van ActivLease. U kan alle Jaguar modellen leasen via ActivLease en onze medewerkers houden u met plezier op de hoogte van de Jaguar I-Pace.

Relevante artikelen

Auto van het Jaar 2019 nominaties zijn bekend

26-11-2018 | De nominaties voor Auto van het Jaar 2019 zijn bekendgemaakt. Uit een lijst met 38...

Lees verder

Jaguar I-Pace maakt speciaal geluid om voetgangers te beschermen

08-11-2018 | Elektrisch rijden in de Jaguar I-Pace heeft veel voordelen. De Britse SUV staat vo...

Lees verder

Jaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease

24-11-2017 | De Jaguar XF Sportbrake is in Nederland gearriveerd en kan u nu ook leasen bij Act...

Lees verder

Elektrische auto verkoop steeg 74 procent in 2018

23-02-2019 | De elektrische omslag is wereldwijd nu echt aan de gang, dat laten de nieuwe verko...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.