ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogKia EV9 onthuld: zevenzits elektrische SUV die...

Kia EV9 onthuld: zevenzits elektrische SUV die lijkt op een conceptauto

15-03-2023

Kia EV9 onthuld: zevenzits elektrische SUV die lijkt op een conceptauto

De conceptversie kenden we al een tijdje, maar nu is ook de echte versie van de Kia EV9 in vol ornaat onthuld. Het is de grootste en meest geavanceerde elektrische auto van het merk, met een futuristisch design, zitplaatsen voor zeven personen en een bijzonder interieur met een feature die we nog nooit eerder hebben gezien. De Kia EV9 leasen kan naar verwachting later dit jaar. ActivLease heeft de laatste beelden en informatie, dus kijk snel verder!

Fullsize familieauto

Gedurfd. Dat is de eerste term die in ons opkomt om de Kia EV9 te omschrijven. Qua design is er namelijk nauwelijks iets veranderd ten opzichte van de Kia EV9 Concept. De fullsize elektrische familieauto ziet er dan ook imposant uit met zijn lengte, hoekige vormen en futuristische verlichting. Een stuk anders dan bijvoorbeeld de sportief ogende Kia EV6. Grootste verandering is dat de achterste portieren nu op een traditionele manier open gaan. Bij het instappen zal het nut van de lange wielbasis meteen zichtbaar zijn, want de auto heeft enorm veel binnenruimte te bieden.

Draaibare stoelen

De Kia EV9 is te bestellen als zes- of zevenzitter. Dat is al bijzonder, maar wat de auto echt uniek maakt zijn de stoelen op de tweede zitrij – die kunnen 180 graden gedraaid worden. Zo kan de familie op de achterbank gezellig met elkaar kletsen. De stoelen hebben net als bij de EV6 een relaxfunctie, waarmee de elektrische auto tijdens het opladen in een soort loungeruimte transformeert. De derde zitrij is niet zomaar een ‘reservebankje’ voor kinderen, maar biedt volwaardige zitplaatsen met bekerhouders en laadpunten. Dat klinkt als de ultieme elektrische reisauto voor op vakantie!

De nieuwste Kia modellen zakelijk leasen kan bij ActivLease

Voor de volledige specificaties hebben we nog even geduld nodig. Later deze maand is het wereldwijde debuut van de EV9 en weten we meer over de performance, actieradius, laadsnelheid en meer. Uiteraard houden we u op de hoogte hiervan dus blijf onze nieuwspagina volgen om up-to-date te blijven! Wist u dat ActivLease specialist is in Kia leasing? Bij ons kunt u de allernieuwste Kia modellen zakelijk leasen. We hebben de Kia EV6 zelfs uit voorraad leverbaar.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogKia EV9 onthuld: zevenzits elektrische SUV die...