ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogLease de Peugeot 308 binnenkort met kleine aanp...

Lease de Peugeot 308 binnenkort met kleine aanpassingen

10-05-2017

Lease de Peugeot 308 binnenkort met kleine aanpassingen

Peugeot heeft de nieuwe 308 aan de wereld laten zien. De Peugeot 308 ging in 2013 zijn tweede generatie in, met een uiterst geraffineerd design waar nu wat kleine aanpassingen in worden gemaakt. De grootste veranderingen zijn merkbaar in de techniek en de uitrusting. Binnenkort kan u de nieuwe Peugeot 308 leasen bij ActivLease.

Peugeot 308 krijgt nieuwe grille

We beginnen bij het exterieur van de Peugeot 308. De grille verandert van vorm en het markante Peugeot-logo pronkt nu daar in plaats van op de motorkap. Dehorizontale lamellen maken ook plaats voor gaaswerk en de koplampunits zijn anders ingedeeld. Een nieuwe voorbumper is ook opgemerkt net als nieuwe mistlampen.

Infotainment systeem update

Over het interieur repte Peugeot met geen woord en foto’s ontbreken. Wat we wel weten van eerdere berichtgeving, de i-Cockpit uit de 3008 en 5008 maakt de overstap niet naar de nieuwe generatie Peugeot 308. Wel zal het infotainment systeem geüpdatete worden met een navigatiesysteem en Mirror Screen functionaliteit. Subtielere aanpassingen aan het Peugeot 308 interieur zijn thans onbekend maar ActivLease informeert geïnteresseerden, die een leaseofferte aanvragen, zo spoedig mogelijk.

Peugeot

Peugeot 308 leasen? Vraag het aan ActivLease!

Waar de Peugeot 308 de grootste veranderingen meemaakt is onder de motorkap. Peugeot introduceert een nieuwe achttrapsautomaat waar nu nog een uitvoering met zes versnellingen wordt geleverd. Dit in combinatie met een 308 GT benzinemotor met een vermogen van 180 pk. Een nieuw, schappelijker 308 model zal ook leverbaar zijn met een PureTech driecilinder benzinemotor met een vermogen van 130 pk. Deze motor kan u binnenkort leasen met een vernieuwde transmissie met zes versnellingen, alles in het kader van een zuiniger brandstofverbruik.

ActivLease heeft een grote voorraad Peugeot leasemodellen direct leverbaar voor leasing. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke leaseprofessionals zullen u verder helpen.

Bron: Autoweek

Tags
Peugeot
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogLease de Peugeot 308 binnenkort met kleine aanp...