ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Mercedes-Benz EQS doet zelfs de deur voor u open

09-04-2021

Mercedes-Benz EQS doet zelfs de deur voor u open

De nieuwe ‘elektrische S-Klasse’ wordt 15 april officieel onthuld, maar Mercedes-Benz kan het niet laten om alvast wat EQS feitjes door te sturen. We wisten al dat de Mercedes-Benz EQS het grootste dashboardscherm ooit krijgt en de geavanceerde technologie houdt daar niet op. Nieuwe eigenaren hoeven straks niet eens meer hun sleutel te pakken; de Mercedes EQS registreert hem zelf en opent meteen de portierdeur voor u! Binnenkort opent ActivLease de Mercedes-Benz EQS orderboeken dus neem gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Elektrisch leasen in 2021 is extra voordelig.

De nieuwe EQS sleutel

Wij overhandigen u straks een sleutel voor de nieuwe elektrische Mercedes maar eigenlijk hoeft u hem nooit meer uit uw broekzak te halen. De Mercedes-Benz EQS geeft u volledige toegang tot alle deuren zodra de sleutel binnen de radius is. Zelfs de bagageklep en passagiersdeuren gaan open wanneer u maar wil.

Een startknop is ook overbodig, want zodra u in uw nieuwe EQS zit staat er alleen maar ‘Ready’ in beeld en hij rolt dan vanzelf weg wanneer u hem in de Drive-stand zet. En ja, de technologie is volgens Mercedes geavanceerd genoeg dat het obstakels herkent; geen deuren die tegen paaltjes of een andere auto openzwaaien.

Mercedes-Benz EQS

Mercedes EQS uitvoeringen

Natuurlijk gaat Mercedes-Benz meer dan alleen toffe gadgets tonen tijdens de EQS onthulling op 15 april. Zo weten we bijvoorbeeld al wat de rijprestaties van de elektrische Mercedes zijn. Er komen eerst twee varianten uit: de EQS 450+ en de EQS 580 4Matic+.

EQS motorprestaties

De Mercedes EQS 450+ krijgt achterwielaandrijving en 330 pk vermogen met 568 Nm koppel. Ondertussen krijgt de EQS 580 4Matic+ vierwielaandrijving en een elektromotor op beide assen. Die zijn goed voor 523 pk en 855 Nm koppel. De topsnelheid wordt begrensd op 210 kilometer per uur. Een sportieve Mercedes-Benz EQS AMG-versie zal later nog op de markt komen.

Mercedes-Benz EQS

Kan het nog indrukwekkender? Ja, want Mercedes-Benz mikt op een maximale actieradius van 770 kilometer voor de EQS. Snelladen moet ook geen probleem zijn, de Duitsers maken het mogelijk om 300 kilometer in 15 minuten bij te laden. De officiële WLTP-rijtest voor de elektrische actieradius is nog niet uitgevoerd.

Mercedes-Benz EQS leasen bij ActivLease met lage bijtelling

Op 15 april komt ActivLease met meer details over de nieuwe elektrische topper van Mercedes-Benz. Najaar 2021 starten de Duitsers met het leveren van de Mercedes EQS en kunt u hem leasen bij ActivLease. Blijf nu al op de hoogte en neem contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij regelen uw reservering en kunnen u tevens op de hoogte houden van de laatste specificaties en modeldetails. Bekijk ook onze huidige elektrische autovoorraad want leasen in 2021 betekent dat u van extra lage bijtelling profiteert!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz EQS doet zelfs de deur voor u open