ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Mercedes geeft een voorproefje van het EQS interieur

04-03-2021

Mercedes geeft een voorproefje van het EQS interieur

Later dit jaar moet dan eindelijk de volledig elektrische Mercedes-Benz EQS verschijnen. De EQS moet het bijzonder luxe, elektrische paradepaartje van Mercedes worden. Het merk lijkt zich langzaam op te maken voor de volledige onthulling, want er zijn nu in een video beelden vrijgegeven van het dashboard, met daarin de primeur van het ultramoderne MBUX Hypercreen. Bij ActivLease zijn we klaar voor de rest van de auto, die nog dit jaar te leasen moet zijn!

Een futuristisch dashboard uit één paneel

Het dashboard van de EQS draait helemaal om het MBUX Hyperscreen. Dit is in feite één stuk gebogen glas van zo’n 1,40 meter lang. Hierin zijn 3 OLED schermen in verwerkt, zodat het dashboard oogt als vrijwel één onafgebroken beeldscherm. Dit zorgt voor een erg indrukwekkend en futuristisch karakter. De bijrijder heeft hierbij zijn eigen beeldscherm, zoals we kennen uit de Porsche Taycan. Als er niemand op de bijrijdersstoel zit, wordt hier een sierlijke afbeelding op vertoond. Verder speelt kunstmatige intelligentie een grote rol, wat er voor zorgt dat het beeldscherm zich aanpast aan het gedrag van de berijder. Het scherm toont de juiste informatie op het jusite moment, waardoor het minder vaak nodig is om door menu's te navigeren.

Het exterieur houdt Mercedes nog even geheim

Mercedes heeft het MBUX Hyperscreen al eerder gepresenteerd en eigenlijk laat het daarmee al voor een groot deel zien hoe het dashboard van de EQS eruit zal komen te zien. Het exterieur is nog een groter geheim. De eerste teaser afbeeldingen laten een gestroomlijnde, coupé-achtige vorm zien. Aan de voor- en achterkant kunnen we de doorlopende verlichtingsbalken verwachten, die we ook kennen van de EQC en EQA. Alles wijst in elk geval op een bijzondere en luxe EV, die veel meer is dan een elektrische variant van de S-klasse.

Reserveer de EQS alvast bij ActivLease

De eerste EQS exemplaren moeten al in de tweede helft van dit jaar geleverd gaan worden, dus de volledige onthulling kan niet lang meer op zich laten wachten. Wat ons betreft heeft de EQS alles in zich om een van de meest spraakmakende EV’s te worden die u in 2021 kunt leasen. Mercedes beloofd ook nog eens een actieradius van tot wel 700 kilometer! Wilt u de EQS dit jaar leasen? Reserveer hem dan alvast bij ActivLease. Dan kunt u straks als een van de eerste instappen. Neem hiervoor contact op met onze vriendelijke lease adviseurs!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes geeft een voorproefje van het EQS inte...