ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMG steekt de ZS EV in het nieuw, inclusief grot...

MG steekt de ZS EV in het nieuw, inclusief grotere accu

11-10-2021
MG steekt de ZS EV in het nieuw, inclusief grotere accu

Eind 2019 kwam de naam MG terug op de Nederlandse wegen met de ZS EV. Een compacte elektrische suv, die voor zijn prijs veel auto te bieden had. Dit bleek een schot in de roos voor MG, want in veel Europese landen was het een van de populairdere EV’s. MG heeft de ZS EV nu grondig aangepakt op het gebied van design, actieradius en interieur. Met deze grote update maakt MG de ZS EV weer helemaal van deze tijd. ActivLease bekijkt de grootste vernieuwingen en verbeteringen van deze aantrekkelijk geprijsde EV.

De actieradius is flink verbeterd

Een van de grootste upgrades van de ZS EV is niet aan de buitenkant te zien, want dat is het accupakket. Standaard beschikt de ZS EV nu over een 51 kWh accupakket. Hiermee kan een WLTP actieradius worden behaald van 320 kilometer. Voor het eerst is er nu ook een long range uitvoering beschikbaar. Deze accu heeft een capaciteit van 70 kWh, goed voor 440 kilometer. De long range variant beschikt nu tevens over een 11 kW 3-fase boordlader. Welke variant u ook wilt leasen, het is een forse verbetering ten opzichte van de 263 kilometer actieradius van de vorige generatie ZS.

MG ZS EV

Opgefrist design en nieuw interieur

Ook het design van de ZS EV is aangepast. Dit is het beste te zien aan de voor- en achterbumpers. De dichte grill is voortaan meegespoten en de verlichtingsunits hebben een vernieuwd ontwerp. De grootste vernieuwing is echter het interieur, want dit oogt een stuk moderner. In het dashboard is nu plaats voor een groot infotainment touchscreen, voorzien van het nieuwe MG iSmart systeem. Ook de traditionele klokken achter het stuur hebben plaatsgemaakt voor een digitaal instrumentarium.

MG ZS EV

De MG ZS EV vanafprijs

Betekenen al deze upgrades dat de MG ZS EV zijn aantrekkelijke vanafprijs verliest? Gelukkig niet! De prijzen beginnen bij 30.990 euro voor de standard range uitvoering en 34.990 voor de long range uitvoering. Voor een meerprijs van 2.500 euro is de ZS EV te upgraden naar de Luxury uitvoering, met onder andere een panoramadak en 360 graden camera.

MG ZS EV leasen bij ActivLease

In november moet de vernieuwde MS ZS EV bij de dealers staan en is dan natuurlijk ook te leasen bij ActivLease. Neem gerust alvast contact op met onze medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte.

 

Tags
MG MG ZS EV
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMG steekt de ZS EV in het nieuw, inclusief grot...