ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMijlpaal: al meer dan 10.000 elektrische auto's...

Mijlpaal: al meer dan 10.000 elektrische auto's geregistreerd in 2019

10-05-2019
Mijlpaal: al meer dan 10.000 elektrische auto's geregistreerd in 2019

Het gaat nog beter dan verwacht met de verkoop van elektrische auto’s in Nederland. Dat blijkt uit de nieuwste verkoopcijfers van EV Consult. In de eerste 4 maanden van 2019 zijn er al meer dan 10.000 elektrische auto’s verkocht. In 2018 duurde het nog 9 maanden om die mijlpaal te bereiken! Een elektrische auto leasen wordt steeds voordeliger dankzij het snel groeiende aanbod van modellen. ActivLease heeft al diverse voordelige modellen op voorraad zoals de Volkswagen e-Golf, KONA Electric en de Nissan Leaf.

Snel groeiend marktaandeel

Eind april werden 10.535 nieuwe elektrische auto’s geteld. Meer dan twee keer zoveel als in dezelfde periode in 2018. EV Consult berekent het marktaandeel van stekkerauto’s dit kwartaal uit op 7,1 procent. We kunnen dus spreken van een explosieve groei en dat zien we ook terug in de offerte-aanvragen bij ActivLease!

Meer keus: van KONA Electric tot Volkswagen e-Golf

De Hyundai KONA Electric was de meest verkochte elektrische auto in april, met 502 kentekenregistraties. De Tesla Model 3 volgt er vlak achteraan met 467 registraties. Ook de Kia e-Niro is een hit en de Koreanen zien de bestellingen vanuit Nederland gestaag binnenstromen. Verder deden de Nissan Leaf, BMW i3 en de Volkswagen e-Golf het ook nog behoorlijk.

Volkswagen e-Golf

Elektrisch leasen met 4% bijtelling bij ActivLease

Elektrisch leasen in 2019 betekent dat u nog steeds profiteert van de vriendelijke 4% bijtelling. Bekijk onze voorraad, vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en rijd binnenkort al in uw nieuwe elektrische leaseauto! U kan tevens modellen als de Tesla Model 3 bestellen via ActivLease voor een scherpe maandprijs.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMijlpaal: al meer dan 10.000 elektrische auto's...