ActivLease
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e lev...

Nederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e leveringen

09-11-2018

Nederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e leveringen

Het is nu uiterst voordelig om een elektrische auto te leasen, daarom doen fabrikanten er alles aan om de Nederlandse consument te bedienen. Opel heeft aangekondigd dat Nederland meer productieallocaties krijgt voor de immens populaire Ampera-e. Deze elektrische sensatie zal daarom sneller geleverd kunnen worden bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag met een leaseofferte.

Snellere levering

De Opel Ampera-e is inmiddels op de markt en de levertijd is gemiddeld negen maanden. Dat moet met de verhoogde productie teruggedrongen worden tot minder dan een zes maanden. Opel heeft tot op heden circa 700 exemplaren van de Ampera-e geleverd aan Nederland en dat moeten er aanzienlijk meer worden in 2019.

Opel Ampera-e met 4 procent bijtelling leasen

Een elektrische auto leasen is nu uiterst interessant mede door de vriendelijke bijtelling van vier procent. Volgend jaar wordt die regel aangescherpt maar de Opel Ampera-e is een van de elektrische modellen die u nog volledig met de lage bijtelling kan leasen.

380 km actieradius

De belastingregeling is ingevoerd omdat elektrisch rijden milieuvriendelijker is door het gebrek aan uitstootgassen. De Opel Ampera-e behoort daarbij tot de zeer praktische elektrische auto’s want de actieradius is circa 380 kilometer volgens de nieuwe WLTP meting. Het model komt bovendien met een behoorlijke elektromotor die een vermogen kan halen van 150 kW of 204 pk. De Ampera-e heeft ook een ruim interieur met 5 zitplaatsen en een bagageruimte van 1274 liter met neergeklapte achterbank.

Opel Ampera-e

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair!

Wij accepteren nieuwe bestellingen van de Opel Ampera-e en verwachten in de eerste helft van 2019 de auto te leveren. Onze vriendelijke medewerkers houden u op de hoogte van de levering en kunnen u voorzien van al het advies omtrent elektrisch leasen. ActivLease helpt u bij iedere stap van de elektrische omslag! Wilt u ook andere elektrische toppers overwegen, bekijk dan onze Lease Top 10 want ook de Hyundai KONA Electric, BMW i3, Volkswagen e-Golf, Kia e-Niro en Nissan Leaf zijn erg in trek.

Bron: Autovisie

Relevante artikelen

Audi AI:ME: de toekomst is elektrisch rijden mét planten

19-04-2019 | Audi liet deze week op de Shanghai Motor Show de toekomst van mobiliteit zien in e...

Lees verder

De Kia e-Niro versus Hyundai KONA Electric: welke auto past bij u?

19-04-2019 | Een elektrische auto leasen wordt steeds toegankelijker in Nederland. Dat is voora...

Lees verder

"Hyundai KONA Electric trekt leaserijders over de streep"

17-04-2019 | Hyundai geldt op dit moment als het best verkopende merk in Nederland wat betreft...

Lees verder

Volkswagen ID Roomzz is het Duitse antwoord op de Tesla Model X

16-04-2019 | De nieuwe generatie elektrische auto's van Volkswagen telt al vijf verschillende m...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.