ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e lev...

Nederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e leveringen

09-11-2018

Nederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e leveringen

Het is nu uiterst voordelig om een elektrische auto te leasen, daarom doen fabrikanten er alles aan om de Nederlandse consument te bedienen. Opel heeft aangekondigd dat Nederland meer productieallocaties krijgt voor de immens populaire Ampera-e. Deze elektrische sensatie zal daarom sneller geleverd kunnen worden bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag met een leaseofferte.

Snellere levering

De Opel Ampera-e is inmiddels op de markt en de levertijd is gemiddeld negen maanden. Dat moet met de verhoogde productie teruggedrongen worden tot minder dan een zes maanden. Opel heeft tot op heden circa 700 exemplaren van de Ampera-e geleverd aan Nederland en dat moeten er aanzienlijk meer worden in 2019.

Opel Ampera-e met 4 procent bijtelling leasen

Een elektrische auto leasen is nu uiterst interessant mede door de vriendelijke bijtelling van vier procent. Volgend jaar wordt die regel aangescherpt maar de Opel Ampera-e is een van de elektrische modellen die u nog volledig met de lage bijtelling kan leasen.

380 km actieradius

De belastingregeling is ingevoerd omdat elektrisch rijden milieuvriendelijker is door het gebrek aan uitstootgassen. De Opel Ampera-e behoort daarbij tot de zeer praktische elektrische auto’s want de actieradius is circa 380 kilometer volgens de nieuwe WLTP meting. Het model komt bovendien met een behoorlijke elektromotor die een vermogen kan halen van 150 kW of 204 pk. De Ampera-e heeft ook een ruim interieur met 5 zitplaatsen en een bagageruimte van 1274 liter met neergeklapte achterbank.

Opel Ampera-e

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair!

Wij accepteren nieuwe bestellingen van de Opel Ampera-e en verwachten in de eerste helft van 2019 de auto te leveren. Onze vriendelijke medewerkers houden u op de hoogte van de levering en kunnen u voorzien van al het advies omtrent elektrisch leasen. ActivLease helpt u bij iedere stap van de elektrische omslag! Wilt u ook andere elektrische toppers overwegen, bekijk dan onze Lease Top 10 want ook de Hyundai KONA Electric, BMW i3, Volkswagen e-Golf, Kia e-Niro en Nissan Leaf zijn erg in trek.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e lev...