ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuw Mini interieur onthuld: retro-ontwerp van...

Nieuw Mini interieur onthuld: retro-ontwerp van de eerste Mini is terug!

21-07-2023
Nieuw Mini interieur onthuld: retro-ontwerp van de eerste Mini is terug!

De nieuwe Mini z’n exterieur was al onthuld en maakte duidelijk dat BMW de auto wil terugbrengen naar het Britse icoon van de jaren 60. Minder premium details, meer toegankelijkheid én duurzaam design. De volgende generatie Mini verschijnt in 2024 en lijkt meer dan ooit op het icoon van weleer. Van binnen geldt dit misschien nog wel het meest, want BMW verandert heel veel aan het dashboard. Zo verdwijnt bijvoorbeeld het instrumentarium achter het stuur! Ontdek meer over de nieuwe Mini of bekijk onze huidige Mini-voorraad bij ActivLease. U kunt de Mini Electric ook leasen, wat extra veel subsidie betekent in 2023.

Hoogwaardige technologie

Voor de nieuwe Mini zijn de Duitsers teruggegaan naar de allereerste Mini en daarom oogt het model wat minder premium dan we van BMW gewend zijn. Dit betekent absoluut niet dat de Mini minder hoogwaardige technologie bevat. Integendeel zelfs, kijk maar naar het interieur.

Rond touchscreen

Meteen zien we het grote ronde touchscreen dat de nieuwe Mini als infotainmentscherm krijgt. Dit is een hommage aan de ronde klok die in oudere Mini’s zat. Alleen eronder vinden we een rij knoppen voor onder andere de airconditioning.

Mini Cooper

Het ronde touchscreen bevat ook belangrijke rijinformatie want het instrumentarium voor de bestuurder is verdwenen. Dit is overgenomen van de eerste generatie Mini. In plaats daarvan heeft de nieuwe Mini een stoffen dashboard waarop allerlei lichtpatronen verschijnen. Het maakt het model zeker meer ‘fun’. Als compromis heeft de bestuurder een klein glazen schermpje onderaan de voorruit, dat als head-up display werkt. De rijstanden zijn te bedienen met een kleine pook achter het stuur.

Nieuwe Mini Cooper uitvoeringen

Vooralsnog staan er twee elektrische versies van de nieuwe Mini gepland. De eerste is de Mini Cooper E met 184 pk en een 40,7 kWh accupakket, goed voor 300 km actieradius naar schatting. De tweede heeft meer pit: de Mini Cooper SE met 218 pk en een 54,2 kWh pakket dat 400 km zou kunnen halen. Er staan ook versies met een brandstofmotor gepland, maar daarover is nog weinig bekend. De nieuwe Mini wordt in november officieel onthuld dus dan verwachten wij u meer te kunnen delen.

Nieuwe Mini leasen kan vanaf 2024 bij ActivLease

Interesse in de nieuwe generatie Mini? Naar verwachting start de levering vanaf 2024 en kunt u hem meteen rijden bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte wanneer u uw contactgegevens achterlaat. U kunt ook een vrijblijvende leaseofferte verwachten zodra de orderboeken voor de nieuwe Mini opengaan. Alle uitvoeringen van de nieuwe Mini worden leverbaar bij ActivLease en wij hebben nu al de nieuwste Mini-modellen op voorraad. Kiest u voor elektrisch leasen in 2023 dan profiteert u bovendien van maximaal fiscaal voordeel.

Lease acties voor de Mini Mini bij ActivLease

28.9kWh Electric Essential - VERNIEUWD MODEL!
Mini Mini
28.9kWh Electric Essential - VERNIEUWD MODEL!
Netto bijtelling:
€ 197,-
Actieradius:
234 km
Leaseprijs:
€ 489,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuw Mini interieur onthuld: retro-ontwerp van...