ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuw Volvo XC60 beeld van achterlicht

27-02-2017

Nieuw Volvo XC60 beeld van achterlicht

Volvo gaat op de aanstaande Autosalon van Genève de nieuwe Volvo XC60 onthullen. Gezien het huidige model uit 2008 komt, kijken wij bij ActivLease bijzonder veel uit naar de facelift. Na een eerste foto van de nieuwe XC60 voorkant, gefotografeerde in een garage, laat Volvo nu het vernieuwde achterlicht van het model zien. ActivLease houdt u op de hoogte van het laatste Volvo XC60 nieuws en verwacht medio 2017 de nieuwe Volvo XC60 te kunnen leveren.

Volvo XC60 onthuld

De Volvo XC60 wordt vermoedelijk gebouwd op het nieuwe SPA-platform, vergelijkbaar met de eerder verschenen Volvo XC90. De betekenis daarachter is dat de Volvo XC60 waarschijnlijk een uiterst luxueuze SUV zal worden. Met een comfortabel lederen interieur en schitterend dashboard met houten details.

Iconisch Volvo achterlicht

Ook deze met voorbedachten rade getoonde foto van het achterlicht, verraadt dat de nieuwe designstijl van Volvo wordt doorgetrokken bij de XC60. Het naast de achterruit doorlopen achterlicht unit is iconisch voor Volvo. Het achterlicht unit loopt ook nog horizontaal door via de achterklep en dat is een detail dat de XC60 zal delen met de nieuwe V90 en XC90.

Volvo XC60 2017 achterlicht

ActivLease voor al uw Volvo XC60 lease informatie

De Volvo XC60 zal dinsdag 7 maart in zijn volledige pracht onthuld worden door Volvo. De auto zal daarna te bewonderen zijn op de Autosalon van Genève. ActivLease vertelt u meer over dit spannende nieuwe model zodra Volvo de details prijsgeeft. U kan al een Volvo XC60 leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. Wij hebben ook de huidige Volvo XC60 range uit voorraad beschikbaar voor een uiterst voordelige lease. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op voor gratis advies over uw Volvo lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuw Volvo XC60 beeld van achterlicht