ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe BMW 3 Serie maart 2019 leverbaar. Lease...

Nieuwe BMW 3 Serie maart 2019 leverbaar. Lease hem bij ActivLease!

05-10-2018
Nieuwe BMW 3 Serie maart 2019 leverbaar. Lease hem bij ActivLease!

Na 7 jaar wachten is het dan eindelijk een feit: BMW komt met een nieuwe 3 Serie en heeft deze in Parijs gepresenteerd. ActivLease geeft u de eerste beelden en alle details omtrent dit machtig mooie nieuwe model. De BMW 3 Serie beginnen wij maart 2019 te leveren. Diesels en benzine varianten zijn reeds leverbaar vanaf die maand en later verschijnen ook een M-Performance en plug-in hybride uitvoering. U kan uw gegevens achterlaten bij onze vriendelijke medewerkers zodat zij een leaseofferte voor u maken zodra de catalogusprijzen bekend zijn.

Nog sportievere rijprestaties

Sportiviteit voert weer de boventoon bij de 3 Serie. De Duitsers hebben de auto tot wel 55 kilo lichter kunnen maken door allerlei slimme technieken en materialen. De 3 Serie is ook beter gestroomlijnd en het hele onderstel is onder handen genomen om tot nog sportievere rijprestaties te komen. De wielbasis is ook een paar centimeter vergroot naar 2,85 meter en van binnen vinden wij een royale bagageruimte van 480 liter.

BMW 3 Serie nieuw interieur

Wat u nog meer van binnen vindt is een totaal nieuw interieur, klaar voor de toekomst. Optioneel kan u een digitaal instrumentarium in de BMW 3 Serie kopen, samen met een infotainmentscherm van 10,25 inch. Andere uiterst interessante opties zijn de rijassistentie, die bijna autonoom kan rijden in files. Ook kan u de ledkoplampen upgraden naar koplampen met lasertechniek.

BMW 3 Serie 2019

BMW 3 Serie motor uitvoeringen

Maart 2019 leveren wij de BMW 3 Serie met benzine en dieselmotoren. De 320i en 330i zullen uitgerust worden met een viercilinder benzinemotor, respectievelijk met een vermogen van 184 of 258 pk, afhankelijk van de uitvoering die u kiest. Daarnaast leveren wij de 318d uitvoering wiens dieselmotor garant staat voor 150 paardenkrachten. Nog krachtiger zijn de 320d met 190 pk en de 330d met zes cilinders en een vermogen van 265 pk.

Vraag een BMW 3 Serie leaseofferte aan bij ActivLease

Er valt meteen genoeg te kiezen maar de Duitsers zijn nog niet klaar. Later in 2019 verschijnt ook een 3 Serie M Performance met sportieve uitrusting, de M340i. Ook staat er een plug-in hybride op de planning. ActivLease is uw BMW leaseintermediair en kan alle uitvoeringen van de 3 Serie leveren vanaf maart. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers!

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe BMW 3 Serie maart 2019 leverbaar. Lease...