ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Ford Mustang mét V8-motor komt naar Nede...

Nieuwe Ford Mustang mét V8-motor komt naar Nederland

16-09-2022
Nieuwe Ford Mustang mét V8-motor komt naar Nederland

De nieuwe Ford Mustang is onthuld door de Amerikanen en ze laten hun paradepaardje weer lekker galopperen. De nieuwe Mustang komt gelijk als coupé en cabrio uit en staat ook gepland voor Nederland. Inclusief een ronkende 5,0 liter V8-motor want de Mustang wil een rasechte sportcoupé blijven. Daar komt ook de nieuwe Dark Horse-uitvoering bovenop, met extra dynamische specificaties. Een exacte datum is nog niet bekend voor de Ford Mustang lancering in Nederland maar ActivLease gaat hem uiteraard leveren. Onze vriendelijke medewerkers houden u op de hoogte en u kan tevens de elektrische Ford Mustang Mach-E nu leasen met een lagere bijtelling.

Ford Mustang uitvoeringen

Ondanks het succes van de huidige Ford Mustang Mach-E hebben de Amerikanen niks bekendgemaakt over een elektrische aandrijving voor de nieuwe Mustang. Die wordt in Nederland sowieso exclusief geleverd met de 5,0 liter V8-motor. De VS krijgt daarnaast een Ecoboost-variant met 2,3 liter benzinemotor maar het is niet bekend of die de oversteek maakt. Verdere specificaties houdt Ford even geheim, maar de huidige Mustang GT is goed voor 449 pk. Wij verwachten dus iets in die richting.

Ford Mustang Dark Horse

Verder kunt u achterwielaandrijving verwachten van alle Ford Mustang-uitvoeringen. De sportieve coupé / cabrio komt met handgeschakelde transmissie of een 10-traps automaat. Als de lichtere Ecoboost-versie hier verschijnt, wordt die exclusief met automaat aangeboden. Over de Ford Mustang Dark Horse is minder vrijgegeven behalve dat deze qua prestaties het topmodel wordt. Ford levert hem met sperdifferentieel, een grotere stabilisatorstang achter en extra versteviging met strakkere vering. De prestaties blijven nog even geheim.

Ford Mustang

Iconisch Ford Mustang design

Qua uiterlijk durft Ford niet te veel te veranderen aan de iconische vorm van de Mustang. Hij is tenslotte al 10 miljoen keer verkocht wereldwijd, dus mensen zijn dol op het design. Wel oogt hij weer wat strakker dan het huidige model, met een iets langere motorkap, vloeiende daklijn en agressieve led koplampen. De achterlichten zijn sportiever gemaakt, wat het kersje op de Mustang-taart is.

Van binnen zijn er grotere veranderingen doorgevoerd. De Ford Mustang doet mee met andere merken en introduceert een 12,4 inch digitaal instrumentarium dat prachtig doorvloeit in het infotainmentscherm in het dashboard. Die is iets groter met 13,2 inch. Verder blijft het iconische Mustang-interieur grotendeels behouden maar heeft Ford wel subtiel betere materialen toegevoegd voor een meer premium uitstraling.

Ford Mustang

Nieuwe Ford Mustang leasen bij ActivLease

De nieuwe Ford Mustang heeft nog geen Nederlandse lanceerdatum maar de verkoop start eind 2022 in de VS. ActivLease verwacht de nieuwe Mustang sowieso in 2023 en houdt u graag op de hoogte van nieuwe specificaties en besteldetails. Vraag onze vriendelijke medewerkers uw gegevens te noteren, zodat zij u direct kunnen contacteren. We hebben ook de huidige Mustang beschikbaar maar de Ford Mustang Mach-E leasen is met z’n elektrische aandrijving nu extra voordelig dankzij fiscale voordelen zoals de lagere bijtelling in 2022.

Bron: Ford Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Ford Mustang mét V8-motor komt naar Nede...