ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan Leaf nu al een verkoopsucces in E...

Nieuwe Nissan Leaf nu al een verkoopsucces in Europa. Leasen in 2018

31-10-2017

Nieuwe Nissan Leaf nu al een verkoopsucces in Europa. Leasen in 2018

De nieuwe Nissan Leaf verkoopt boven verwachting goed in Europa. De opvolger van Nissan’s populaire elektrische leaseauto is een maand na introductie al 3.500 keer afgeleverd. Het uitzwaaiende model deed er een jaar over om op dat aantal te komen. Bij ActivLease zijn we zeer enthousiast over de gloednieuwe elektrische auto. We kunnen voor u al een leaseofferte berekenen voor de Nissan Leaf. Vraag het aan onze vriendelijke medewerkers.

Het goede voorbeeld

Het goede nieuws over de Nissan Leaf verkoopcijfers komt van Gareth Dunsmore, directeur bij de elektrische divisie van Nissan Europe. Wereldwijd zijn er al 9.000 bestellingen geplaatst voor de Japanse EV en inmiddels is de verkoop ook begonnen in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Noorwegen is voorlopig de grootste afnemer van de Leaf. De Scandinaviërs staan aan de top van landen die elektrisch vervoer accepteren. Nederland volgt echter het goede voorbeeld en ontdekt ook in rap tempo de voordelen van een elektrische leaseauto.

Actieradius Nissan Leaf

De nieuwe Leaf heeft de standaard gezet voor de volgende generatie elektrische auto’s. Het 2018 model heeft een theoretisch bereik van 378 kilometer (NEDC). De Nissan Leaf actieradius is bij te laden met de bijgeleverde laadkabels of bij een laadpunt van Fastned. Met een snellader is de 40 kWh batterij van de Leaf in slechts 40 minuten voor 80% bijgeladen. Het bereik is verder te verhogen met een warmtepomp, die voor een efficiëntere verwarming van het interieur zorgt.

Nieuwe Nissan Leaf nu te bestellen bij ActivLease

U kunt bij ActivLease per direct een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe Nissan Leaf. De elektrische auto is al beschikbaar voor een zakelijke lease vanaf 407 euro per maand, in de uitvoering 2.ZERO Edition. Deze introductieversie bevat onder meer Nissan’s ProPILOT-techniek, waarmee de Leaf deels zelfrijdend is. Elektrisch rijden betekent bovendien dat u profiteert van het gunstige bijtellingspercentage van vier procent. Bestel nu en u rijdt begin 2018 al in de Nissan Leaf! Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers. Ze staan voor u klaar om een offerte op maat te berekenen en adviseren u over laadoplossingen voor thuis of op uw werk.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan Leaf nu al een verkoopsucces in E...