ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan X-Trail nog zuiniger dan een Plug...

Nieuwe Nissan X-Trail nog zuiniger dan een Plug-in Hybrid

09-09-2022
Nieuwe Nissan X-Trail nog zuiniger dan een Plug-in Hybrid

De nieuwe Nissan X-Trail is onthuld door de Japanners en komt in de loop van november naar ActivLease toe. De X-Trail wordt de overtreffende trap van de Nissan Qashqai en komt standaard met een 1.5 liter benzinemotor én een e-Power elektrische aandrijflijn. Daardoor is hij geen volledige EV maar toch zuiniger dan de gemiddelde Plug-in Hybrid. U kunt hem binnenkort bestellen bij de vriendelijke medewerkers van ActivLease. Of bekijk nu al ons ruime aanbod aan elektrische SUVs die u meteen kunt leasen.

Nissan X-Trail met zeven zitplaatsen

De Nissan X-Trail kan met vijf of zeven zitplaatsen besteld worden. Hij is 4,68 meter lang met 2,71 meter wielbasis. Dat maakt hem nét iets groter dan zijn voorganger, al vindt de echte innovatie onder de motorkap plaats. De X-Trail komt in twee e-Power smaken naar Nederland. De standaard Nissan X-Trail e-Power uitvoering heeft 203 pk vermogen en 330 Nm koppel. Een trapje hoger kan met een e-Power motor die goed is voor 213 pk en hetzelfde koppel.

1.5 liter benzinemotor

Standaard verbergt de Nissan X-Trail ook een 1.5 liter benzinemotor onder de motorkap met variabele compressie. Het is een bijzonder ontwerp want hij levert via zijn verbranding stroom aan een apart accupakket dat vervolgens de elektrische motor voedt. De Japanners hebben de Nissan X-Trail zo ontworpen dat hij altijd zelf bepaalt hoeveel benzine hij nodig heeft voor de efficiëntste aandrijving. Er wordt dus in theorie geen druppel brandstof verspild.

Nissan X-Trail

e-Pedal Step

Voor de rest rijdt de nieuwe Nissan X-Trail als een echte EV. Met de e-Pedal Step kunt u bovendien met één pedaal rijden. De SUV remt dan vanzelf wanneer u het pedaal loslaat. In andere landen wordt de nieuwe X-Trail ook met Mild Hybrid technologie geleverd maar dat vindt Nissan voor de Nederlandse markt niet interessant.

Luxe opties

Qua luxe gaat de Nissan X-Trail er ook op vooruit. De bagageruimte is toegenomen en vult nu 585 liter. Het instrumentarium is gedigitaliseerd met een 12,3 inch scherm en het infotainmentscherm in het dashboard is van een vergelijkbaar formaat. De X-Trail wordt bovendien leverbaar met een 10,8 inch head-up display. Een andere interessante optie is ProPilot: een pakket aan rijhulpsystemen die de SUV deels zelfstandig laten rijden in het verkeer.

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail leasen bij ActivLease

De prijzen en andere specificaties van de nieuwe Nissan X-Trail volgen binnenkort. U kunt nu al contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers, zij laten u dan als eerste weten dat de Nissan X-Trail besteld kan worden. U kunt ook een vrijblijvende Nissan X-Trail leaseofferte ontvangen. Liever een volledig elektrische SUV leasen? Kijk dan zeker eens naar de Nissan Ariya, die wij vanaf eind dit jaar kunnen leveren. Elektrisch leasen in 2022 levert u bovendien extra fiscale voordelen op zoals een lagere bijtelling.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan X-Trail nog zuiniger dan een Plug...