ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Porsche Panamera met hogere actieradius...

Nieuwe Porsche Panamera met hogere actieradius en meer plug-in hybrids

27-11-2023

Nieuwe Porsche Panamera met hogere actieradius en meer plug-in hybrids

Porsche heeft het doek gelicht van de nieuwste Porsche Panamera en hij blijft dicht bij zijn populaire voorganger, maar onder die eerste indruk schuilen wat indrukwekkende toevoegingen. De Panamera komt in maar liefst vier verschillende plug-in hybrid uitvoeringen en het lukte de Duitsers ook om de elektrische actieradius en het vermogen flink te verhogen. U kunt de nieuwe Porsche Panamera in alle uitvoeringen in 2024 leasen bij ActivLease. Sterker nog, onze vriendelijke medewerkers kunnen al een vrijblijvende leaseofferte maken want de Porsche Panamera prijzen zijn ook onthuld.

Panamera exterieur wordt strakker en moderner

Porsche geeft zelf toe dat ze veel carrosseriedetails en technologie overhevelen van de tweede generatie Panamera. Toch onderscheidt de nieuwe plug-in hybride topper zich door subtiele wijzigingen aan het dak, de voorruit en zelfs de deuren. De gehele achterruit, inclusief de C-stijl, is vernieuwd, zodat de Panamera strakker en moderner oogt.

Aan de voorkant valt de vernieuwde motorkap op, samen met een opvallende koelsleuf boven de kentekenplaat en vernieuwde koplampen met Matrix-ledtechnologie. De achterzijde van de Panamera heeft ook een make-over gekregen, met een strakkere lichtbalk en een nieuw ontworpen bumper.

Nieuwe Porsche Panamera Turbo E-Hybrid

Extra knap is dat de Panamera met vier verschillende plug-in hybride aandrijflijnen op de markt komt. Gelijk in het oog valt de nieuwe Porsche Panamera Turbo E-Hybrid, uitgerust met een krachtige 4.0-liter V8-motor die 680 pk vermogen en 930 Nm koppel levert. Het accupakket van 25,9 kWh zorgt voor een indrukwekkend elektrisch bereik van 91 km. Een flink stuk hoger dan de vorige Panamera.

Porsche Panamera

Porsche Panamera

Vernieuwd veersysteem

Verder introduceert Porsche nieuwe luchtvering voor maximaal comfort en dynamiek. Het optionele Porsche Active Ride-veersysteem tilt de rijervaring naar een hoger niveau, zelfs in bochten.

Porsche Panamera interieur verbeteringen

Binnenin verandert er misschien nog wel meer aan de Porsche Panamera. De SUV krijgt een moderner interieur, geïnspireerd door de succesvolle Porsche Taycan. Een digitaal instrumentarium, verbeterde middenconsole en optioneel passagier-touchscreen zijn de hoogtepunten van de update.

Nieuwe Porsche Panamera nu bestellen bij ActivLease

De nieuwe Porsche Panamera kunt u nu bestellen bij ActivLease en de vanafprijs start bij 151.662 euro voor de basisuitvoering met een 2.9 liter V6 motor. De Panamera 4 met vierwielaandrijving start bij 161.191 euro en de nieuwe Panamera Turbo E-Hybrid kost 200.846 euro. Onze vriendelijke medewerkers kunnen gelijk een vrijblijvende leaseofferte voor u maken. Bestelt u vandaag nog, dan wordt uw nieuwe Porsche Panamera vanaf medio maart geleverd.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Porsche Panamera met hogere actieradius...