ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Nieuwe Tesla Model 3 details vrijgegeven

Nieuwe Tesla Model 3 details vrijgegeven

01-08-2017

Nieuwe Tesla Model 3 details vrijgegeven

Nu de eerste 30 Tesla Model 3 exemplaren over de Amerikaanse wegen zoeven, druppelen meer details binnen over de begeerde elektrische auto. Tesla is sinds juli begonnen met de productie van de goedkopere elektrische auto en schaalt de productie de komende maanden uiterst ver op. Vanaf december moeten 20.000 Tesla Model 3 auto’s uit de fabriek rijden. ActivLease schat dat Nederlandse orders eind 2018 geleverd zullen worden. U kan uzelf nu al inschrijven bij ons zodat onze vriendelijke leaseprofessionals u gaandeweg voorzien van meer informatie. Tesla geeft met het produceren ook voorrang aan bepaalde uitvoeringen van de Tesla Model 3.

Tesla Model 3 specificaties

De specificaties die nu bekend zijn, zijn als volgt. De Tesla Model 3 wordt geleverd met een glazen dak dat een ruimtelijk gevoel geeft. Het betreft een groot glaspaneel dat vanaf de voorportieren tot aan de achterruit reikt. De Tesla Model 3 heeft daardoor een kleinere kofferbak ten opzichte van de Model S en Model X. De Tesla Model 3 4,69 meter lang en de afstand tussen de voorwielen en achterwielen is 2,87 meter.

Long Range Battery uitbreiding

De standaard uitvoering van de Tesla Model 3 heeft een actieradius van omgerekend 355 kilometer. De topsnelheid van deze variant betreft 210 kilometer per uur en van 0 naar 100 kilometer per uur bereikt de elektrische auto in 5,6 seconden. Tesla biedt ook een Long Range Battery aan voor een meerprijs van 9.000 dollar. Deze uitbreiding vergroot de Tesla Model 3 actieradius naar bijna 500 kilometer en versneld de auto ook nog. De Model 3 haalt 0 naar 100 in 5,1 seconde en krijgt een topsnelheid van 225 kilometer per uur.

Het interieur is in lijn van wat we onderhand verwachten van Tesla. Minimalistisch met onder andere een dashboard bestaande uit horizontale lijnen. Een 15 inch scherm met touchfunctie is het enige instrument dat de leaserijder nodig heeft. Met dit scherm kan u alles binnenin de auto bedienen. Tesla bevestigt daarbij dat de Model 3 voorzien is van alle hardware om volledig zelfstandig te rijden. Ook op het vlak van veiligheid neemt de Tesla Model 3 veel over van de Tesla Model S. Oprichter Elon Musk verzekerde klanten dat de Model 3 op hetzelfde veiligheidsniveau zit als een nieuwe Volvo. Dat betekent dat u bovengemiddeld goed beveiligd bent als u in de Tesla Model 3 plaatsneemt.

Tesla Model 3

De Long Range uitvoering van de Tesla Model 3 krijgt op dit moment voorrang met het produceren. De standaard uitvoering van het model begint productie in het najaar. Elon Musk heeft daarbij een D-versie van zijn betaalbare auto gepland, die een tweede elektrische motor zal krijgen met four wheel drive. Productie van deze variant begint in 2018.

Tesla Model 3 leasen? Dat doet u bij ActivLease!

ActivLease kijkt uit naar de komst van de Tesla Model 3 die met zijn concurrerende prijs een uiterst interessante auto om te leasen zal zijn. U kan de Tesla Model 3 in 2018 leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. U kan nu ook een Tesla Model S of Tesla Model X leasen uit onze voorraad en van hetzelfde belastingvoordeel gebruikmaken. Wij hebben ook andere betaalbare elektrische auto’s op voorraad. Bekijk onze voorraad auto’s die in aanmerking komen voor lage bijtelling of neem contact op met onze vriendelijke leaseprofesionals. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en kan ook helpen met de installatie van een laadpaal voor thuisladen.

Bron: NU.nl

Relevante artikelen

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

13-12-2018 | In 2020 komt de nieuwe Tesla Roadster uit. Dat is niet zomaar een elektrische spor...

Lees verder

Tesla Model 3 getest: is de veiligste auto op de weg!

12-10-2018 | De Tesla Model 3 komt in de toekomst naar Nederland en is reeds uiterst populair o...

Lees verder

Wordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Model S en X?

31-07-2018 | Volgens de geruchten komt Tesla met een geheel nieuw interieur voor de Model S en...

Lees verder

Tesla werkt aan 'Mad Max'-modus voor zelfrijdende Autopilot-systeem

25-06-2018 | Tesla-baas Elon Musk geeft een voorproefje van een aantal interessante Autopilot-f...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.