ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Volkswagen Passat GTE heeft meer range e...

Nieuwe Volkswagen Passat GTE heeft meer range en autonome rijsystemen

06-02-2019
Nieuwe Volkswagen Passat GTE heeft meer range en autonome rijsystemen

De Volkswagen Passat mag zich al jarenlang één van de populairste zakenauto’s van Nederland noemen. De combinatie van ruimte, luxe en comfort valt nu eenmaal erg in de smaak bij leaserijders. Eind dit jaar keert de Duitse bolide terug met een grondige facelift, zowel als Limousine als Variant. En natuurlijk heeft Volkswagen weer een GTE plug-in hybride klaarstaan, met meer range dan ooit! Lees verder voor de alle beelden en details.

Meer elektrische range

Laten we met het mooiste nieuws beginnen. De Passat is terug als GTE en is beter dan ooit. De plug-in hybride versie heeft nu 55 km in plaats van circa 35 km puur elektrische range. Dat maakt het nog makkelijker om woon- en werkverkeer volledig emissievrij af te leggen én brandstofkosten te besparen. De elektromotor kan natuurlijk ook gebruikt worden om de prestaties en rijplezier een boost te geven. De nieuwe Passat GTE heeft namelijk een totaal systeemvermogen van 218 pk.

Volkswagen Passat Variant GTE

Autonoom rijden

Naast de onderhuidse aanpassingen komt Volkswagen met nieuwe en verbeterde assistentiesystemen. De Passat kan nu gedeeltelijk autonoom rijden tot 210 km/u. De auto past dan zelf zijn snelheid aan en blijft netjes binnen de rijbaan, zonder dat de bestuurder iets hoeft te doen. Nieuw is ook Emergency Steering Assist voor extra hulp bij noodgevallen, een betere camera voor Lane Assist en Matrix LED-verlichting.

Opvallende front

Andere aanpassingen zijn kleiner van aard. Aan de buitenkant valt vooral de modernere front op met nieuwe grille, bumpers en lichtunits. Leaserijders kunnen straks ook nieuwe kleuren en velgen aanvinken in de optielijst. Aan de binnenkant heeft Volkswagen gekozen voor een iets andere indeling van het stuur, portieren en dashboard. De analoge klok maakt bijvoorbeeld plaats voor een verlicht Passat-logo. Daarnaast heeft de Passat een verbeterd Digital Cockpit en de mogelijkheid om draadloos smartphones op te laden.

Passat Variant R-Line Passat Variant R-Line Passat GTE interieur Passat GTE Variant Passat GTE Variant

Lease de nieuwe VW Passat GTE eind 2019 bij ActivLease

Als intermediair in Volkswagen leasing zijn we enthousiast over de terugkeer van de Volkswagen Passat. Met name de GTE plug-in hybride houden wij nauwlettend in de gaten. Vanaf vierde kwartaal 2019 wordt hij in Nederland verwacht en vanaf dan kunt u een leaseofferte aanvragen bij onze medewerkers. ActivLease gaat alle varianten, uitvoeringen en opties van de nieuwe VW Passat leveren. Benieuwd naar het huidige Volkswagen leaseaanbod? Bekijk dan onze voorraad modellen en kies uw droomauto!

Bron: Volkswagen Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Volkswagen Passat GTE heeft meer range e...