ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Qashqai vernieuwd: Nieuw vooraanzicht en...

Nissan Qashqai vernieuwd: Nieuw vooraanzicht en Google aan boord

22-04-2024
Tim Vlielander
Nissan Qashqai vernieuwd: Nieuw vooraanzicht en Google aan boord

De Nissan Qashqai blijft onverminderd populair. Nissan zette met de Qashqai ooit de trend door met een compacte cross-over te komen en ook de huidige derde generatie van het model doet het weer erg goed. Deze werd in 2021 gepresenteerd en dus vond Nissan het tijd voor een update. De vernieuwde Qashqai valt op met zijn flink gewijzigde front, maar ook aan de binnenkant is er nieuws in de vorm van Google software. ActivLease zet de belangrijkste veranderingen op een rijtje.

Radicaal nieuw vooraanzicht

Soms moeten we goed kijken om bij een facelift de echte verschillen te zien, maar dat is bij de Nissan Qashqai absoluut niet het geval. Vooral de voorkant is aangepakt. De V-vorm blijft, maar het nieuwe model krijgt daarbij een forse grille met patroon erin. De koplampen bestaan nu daadwerkelijk uit 2 losse delen, waarvan de onderste gedeelte in de grille is verwerkt. Ook is het vernieuwde minimalistische Nissan-logo van de partij. De achterkant is minder ingrijpend gewijzigd. De onderbumper is ligt aangepast en de lichtstructuur in de achterlichten is gemoderniseerd.

Nissan Qashqai 2024 interieur - ActivLease

De eerste Nissan met Google apps

Ook in het interieur zijn een aantal vernieuwingen te vinden. Zo maakt Nissan gebruik van luxere materialen in het dashboard en is er nieuwe stoelbekleding. LED sfeerverlichting is vanaf nu in meerdere uitvoeringen standaard. Daarnaast is er nieuws op het gebied van software, want de Nissan Qashqai is de eerste Nissan in Europa met ingebouwde Google apps. Hierdoor heeft u in de auto toegang tot de Google Play Store en Google Maps. Dit systeem kennen we onder andere al van de Renault Megane E-Tech en de Volvo EX40.

Nissan Qashqai zakelijk leasen bij ActivLease

Aan de aandrijving veranderd Nissan niks. De Qashqai is leverbaar als mild-hybride met 140 pk, 158 pk en als e-Power, waarbij een elektromotor de wielen aandrijft en een brandstofmotor tegelijk het accupakket oplaadt. Op dit moment zijn er nog geen prijzen van de vernieuwde Qashqai bekend. Zodra de nieuwe Nissan Qashqai te bestellen is leest u dat natuurlijk bij ActivLease. Wij helpen u aan een vrijblijvend zakelijk lease aanbod voor een auto die past bij uw wensen.

Over de auteur

Lease acties voor de Nissan Qashqai bij ActivLease

1.3 Mild-Hybrid 140 Acenta
Nissan Qashqai
Onderweg naar NL
1.3 Mild-Hybrid 140 Acenta
Netto bijtelling:
€ 259,-
 
Leaseprijs:
€ 494,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Qashqai vernieuwd: Nieuw vooraanzicht en...