ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNog heel even: de Jaguar I-PACE leasen met gemi...

Nog heel even: de Jaguar I-PACE leasen met gemiddeld 10% bijtelling!

01-11-2019
Nog heel even: de Jaguar I-PACE leasen met gemiddeld 10% bijtelling!

Wist u dat u ongelofelijk veel kunt besparen op de Jaguar I-Pace en dat deze nu uit voorraad leverbaar is bij ActivLease? Wij hebben de Jaguar I-Pace Business Edition op voorraad en bij registratie in 2019 profiteert u van gemiddeld slechts 10% bijtelling! Vanaf 2020 wordt deze regeling aangepast en gaat de bijtelling omhoog, maar bij registratie in 2019 heeft u nog 60 maanden profijt van deze lage bijtellingsregeling. Sla dus uw slag voor de jaarwisseling: lease de Jaguar I-Pace bij ActivLease!

Jaguar I-Pace Business Edition leasedeal!

Met de I-Pace Business Edition profiteert u tijdelijk van meer luxe bij uw elektrische auto. De Business Edition voegt DAB+ tuner toen aan de leaseauto, inclusief 8-voudig verstelbare en verwarmbare voorstoelen en premium vloermatten. En niet vergeten, gemiddeld slechts 10% bijtelling (vanaf 220 euro netto bijtelling p/m) wanneer u in november gaat leasen.

2019 World Car of the Year

ActivLease heeft ook andere elektrische modellen beschikbaar zoals de Tesla Model S, Model 3, de KONA Electric en de Volkswagen e-Golf, maar ze missen een belangrijk ding: het zijn geen Jaguars. De Jaguar I-Pace was de 2019 World Car of the Year en dat komt omdat de kwaliteit van de auto onevenaarbaar is! Het nieuwe exterieur en interieur zijn prachtig ontworpen en gebouwd door de fabrikant en het bewijst wederom waarom Jaguar zo’n gerenommeerd merk is.

Jaguar I-Pace

De I-Pace is echter niet alleen mooi, het is ook een heel erg praktische auto, perfect geschikt voor Nederlands werkverkeer. De Jaguar I-Pace komt met een geavanceerd accupakket dat 470 kilometer actieradius haalt volgens WLTP-meting. De I-Pace is bovendien geschikt voor snelladen en binnen 45 minuten is meer dan 80% van de accu opgeladen!

Jaguar I-Pace leasen uit voorraad bij ActivLease

Bekijk onze speciale Jaguar I-Pace pagina voor alle informatie over de elektrische topauto en neem gelijk een kijkje in onze I-Pace voorraad. Wie weet ziet u gelijk uw volgende leaseauto ertussen staan? In dat geval nemen onze vriendelijke medewerkers graag de tijd om een vrijblijvende leaseofferte voor u te maken. Wij kunnen u bij iedere stap van de elektrische omslag van dienst zijn en alle opties voor de I-Pace zijn tevens verkrijgbaar.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNog heel even: de Jaguar I-PACE leasen met gemi...