ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNu te bestellen: Citroën e-Jumpy, de elektrisch...

Nu te bestellen: Citroën e-Jumpy, de elektrische bedrijfsauto van het jaar

03-08-2020
Nu te bestellen: Citroën e-Jumpy, de elektrische bedrijfsauto van het jaar

Dit jaar is de elektrificatie ook bij bedrijfswagens echt losgebarsten. De bijdrage van Citroën heet de e-Jumpy, een elektrische variant van de bekende Jumpy, die dit jaar al tot bedrijfsauto van het jaar 2020 werd gekroond. Dit is een middelgrote bedrijfswagen die op een enkele acculading 230 of 330 kilometer ver komt, afhankelijk van het gekozen accupakket. Met deze comfortabele actieradius kunt u met de e-Jumpy dus probleemloos al uw klussen in en rondom de stad afrijden zonder laadstress. De e-Jumpy is nu te bestellen bij ActivLease.

Evenveel laadruimte als de dieselvariant

De Citroën e-Jumpy is te leasen in 3 lengtevarianten: S van 4,6 meter, M van 4,95 meter en XL van 5,3 meter lang. Omdat het accupakket in de bodem is verwerkt heeft dat geen gevolgen voor de beschikbare laadruimte. Ook is de bodem volledig vlak. Het maximale laadvolume van de 3 lengtevarianten bedraagt daarom respectievelijk 5,1, 5,8 en 6,6 kubieke meter. Dit is inclusief het Moduwork-pakket, waarbij de passagiersstoel kan worden opgeklapt. Het totale laadvermogen bedraagt 1.275 kilo. Maar dit is nog niet alles, want daarbij mag de e-Jumpy ook nog eens 1.000 kilo trekken!

230 of 330 kilometer actieradius

Onder de motorkap vinden we bij de e-Jumpy dezelfde techniek als wat ook de basis is voor de Opel Vivaro-e en Peugeot e-Expert. De elektromotor beschikt over 136 pk vermogen en 260 Nm koppel. Net als Vivaro-e en e-Expert is ook de e-Jumpy leverbaar met een 50 en een 75 kWh accupakket. Met de eerste komt de bus 230 kilometer ver en met de grotere accu is de actieradius zelfs 330 kilometer. Voor dagelijkse ritten moet dit voor veel leaserijders ruim voldoende zijn. Moet u toch tussendoor bijladen? Dankzij snelladen is in een half uur de accu weer voor 80% vol te laden. Bij de grotere 75 kWh accu duurt dit een kwartiertje langer.

Expert in elektrische bedrijfswagens

Is 2020 het jaar waarin de elektrische bedrijfswagen gaat doorbreken? Aan het aanbod kan het niet liggen. De meest populaire middelgrote bedrijfswagens hebben nu vrijwel allemaal een elektrische variant. Naast de eerdergenoemde busjes van Peugeot en Opel heeft ook Toyota met de PROACE Electric een elektrische bedrijfswagen en daarnaast is er natuurlijk nog de Mercedes-Benz eVito. Wilt u dit jaar overstappen naar een elektrische bus? ActivLease is expert in elektrische bedrijfswagens. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons op of vraag direct een leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNu te bestellen: Citroën e-Jumpy, de elektrisch...