ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensCitroen

Citroën bedrijfswagen leasen

Citroen lease

Met de Citroën bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Citroën leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Citroën. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Citroën te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Citroën financieel leasen omdat u liever uw Citroën met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Citroën

In 1919 produceert Citroën, net na de Eerste Wereldoorlog, als eerste een aan de lopende band geproduceerde auto: de Type A. Deze stond bekend als zeer zuinig en efficiënt. In 1921 begon Citroën met de productie van een gesloten carrosserie van hout, daardoor werden hun voertuigen ook regelmatig toegepast als ambulance.

Pas nadat in de jaren '20 een kijkje wordt genomen over de plas, waar wordt opgemerkt dat de auto's in Amerika met staal worden geproduceerd, wordt de overstap gemaakt. De eerste uit staal geproduceerde auto is de B10 in 1924.

Na de Tweede Wereldoorlog komt Citroën met het succesnummer: de 2CV, ook wel bekend als Lelijke Eend. Volgens de consument is deze echter niet lelijk, maar blinkt hij uit in eenvoud! Van 1948 tot 1990 worden maar liefst bijna 4 miljoen 2CV's geproduceerd! Een ander succesnummer van Citroën is de DS. Daarvan werden tussen 1967 en 1984 bijna 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

Aan het begin van dit millennium is Citroën even de weg kwijt, als ze steeds meer anonieme producten in de markt zetten. Inmiddels krijgt het merkt langzaamaan wat van haar bravoure en eigenwijsheid terug met de C4 en C3.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensCitroen