ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease bloge-Berlingo: Citroën maakt ook haar compacte bed...

e-Berlingo: Citroën maakt ook haar compacte bedrijfswagen elektrisch

18-01-2021
e-Berlingo: Citroën maakt ook haar compacte bedrijfswagen elektrisch

Ook Citroëns meest compacte bedrijfswagen, de Berlingo, krijgt een nieuwe elektrische variant. De e-Berlingo krijgt hetzelfde accupakket als zijn grote broer e-Jumpy, die samen met zijn elektrische soortgenoten onlangs al is verkozen tot Bestelauto van het Jaar. Dankzij zijn compacte formaat en elektrische aandrijving is de e-Berlingo uitstekend voor gebruik in de stad en milieuzones. Maar dankzij 275 kilometer actieradius is hij ook buiten de stad op zijn gemak. Hij wordt in de tweede helft van dit jaar verwacht en is dan natuurlijk ook te leasen bij ActivLease.

De e-Berlingo wordt leverbaar in M of XL uitvoering

De e-Berlingo is straks te leasen in 2 lengtematen: de M van 4,40 meter lang en de XL van 4,75 meter lang. Omdat het accupakket in de bodem van de auto is verwerkt, is het laadvolume ongewijzigd ten opzichte van de reguliere Berlingo met brandstofmotor. De bruikbare ruimte tussen de wielkasten bedraagt 1,23 meter, waardoor er alsnog 2 Europallets achter elkaar geladen kunnen worden. Met de e-Berlingo kan een laadvermogen van maximaal 800 kilo worden vervoerd. Daarnaast mag de e-Berlingo nog maximaal 750 kilo aan gewicht trekken.

Comfortabel onderweg dankzij de elektromotor en luxe opties

Dankzij het direct beschikbare vermogen en het ontbreken van een versnellingsbak rijdt de e-Berlingo altijd vloeiend en soepel, wat erg fijn is als u vaak onderweg bent. De elektromotor levert 100 kW vermogen en beschikt over 3 rijmodi. U kunt hierdoor zelf kiezen of u liever een maximaal rijbereik haalt, of het maximale vermogen wilt voor bij bijvoorbeeld een zware lading. Met de B-knop op de ‘versnellingsknop’ schakelt u regeneratief remmen in, waardoor het bereik nog verder kan worden geoptimaliseerd.

Als een echte bedrijfswagen is het interieur natuurlijk voorzien van veel opbergmogelijkheden. Optioneel is de compacte bestelauto ook te voorzien van luxe opties als een kleuren head-up display en 10 inch infotainmentsysteem.   

ActivLease is expert in elektrische bedrijfswagens

De nieuwe Citroën e-Berlingo staat in de tweede helft van 2021 bij de dealers. Tegen die tijd zal er meer informatie bekend worden, evenals de bijbehorende prijzen. U kunt nu al de grotere e-Jumpy elektrisch leasen, evenals de technisch identieke Peugeot e-Expert, Opel Vivaro-e of Toyota PROACE Electric. U kunt hiervoor een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Onze lease adviseurs kunnen u helpen bij het kiezen én samenstellen van een elektrische bedrijfswagen die is afgestemd op uw onderneming.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease bloge-Berlingo: Citroën maakt ook haar compacte bed...