ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensPeugeot

Peugeot bedrijfswagen leasen

Peugeot lease

Met de Peugeot bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Peugeot leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Peugeot. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Peugeot te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Peugeot financieel leasen omdat u liever uw Peugeot met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Peugeot

De oorsprong van het merk Peugeot dateert uit 1810, toen werd gestart met gieterij voor gelamineerd staal en horlogeveren. Tot 1885 maakte het bedrijf een grote ontwikkeling door en maakte naam met allerlei gereedschappen op diverse Europese markten, maar ook in de VS, Turkije en Egypte. In 1882 werd gestart met de productie van rijwielen, wat resulteerde in driewieler met een stoommachine. Deze driewieler was geschikt voor het vervoer van 2 personen. 

De eerste Peugeot auto wordt in 1890 gebouwd met een Peugeot carrosserie, gemonteerd op een Panhard chassis en met een Daimler motor. In 1892 kwam de productie van Peugeot auto's echt op gang en begon de lange geschiedenis van het merk.

Na de Tweede Wereldoorlog scoort Peugeot bijzonder goed met de 203, 403, 404 en de 504. Daarna heeft het bedrijf zich steeds verder ontwikkeld. Als Peugeot in 1983 als laatste redmiddel de 205 introduceert (het bedrijf heeft op dat moment wat financiële problemen), blijkt dit een groot succes.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensPeugeot