ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Peugeot e-Partner is nu te beste...

De elektrische Peugeot e-Partner is nu te bestellen vanaf 26.090 euro

13-09-2021
De elektrische Peugeot e-Partner is nu te bestellen vanaf 26.090 euro

Opnieuw kunnen we ons klaarmaken voor een nieuwe elektrische bedrijfsauto. De Peugeot e-Partner is vanaf nu te bestellen! Dit is de elektrische variant van de populaire Partner, die dankzij z’n compacte formaat ideaal is voor vrachtverkeer in de stad. Technisch is hij gelijk aan de Opel Combo-e, waarvan we vorige week al konden melden dat die te bestellen is, en de Citroën e-Berlingo. Vanaf oktober is de Peugeot e-Partner te leasen bij ActivLease.

De Peugeot e-Partner is er vanaf 26.090 euro

De Peugeot e-Partner is straks in verschillende uitvoeringen te leasen. Hij komt in 2 lengtes: normal (4,40 meter) en long (4,75 meter). De prijzen van de elektrische Peugeot beginnen bij 26.090 euro. Dat is dan de basisuitvoering, genaamd Pro. Een stapje daarboven zit de Premium uitvoering, die vanaf 28.540 euro te bestellen is. Aan de top staat de Asphalt uitvoering. Deze heeft een vanafprijs van 29.290 euro. Peugeot heeft nog verschillende luxe opties op de lijst gezet, zoals keyless entry, een achteruitrijcamera of een draadloze lader voor uw smartphone.

Peugeot e-Partner

Een praktische laadruimte en actieradius

Omdat de accu in de bodem verwerkt is, is de laadruimte net zo praktisch als bij de reguliere versie met brandstofmotor. In de normal past maximaal 3,3 m3 aan lading en in de long kunt u 4,4 m3 aan vracht in kwijt. Het totale laadvolume is maximaal 800 kilo. Daarnaast kan er nog een trekgewicht van maximaal 750 kilo aan de trekhaak. De aandrijving komt van een 134 pk elektromotor en de stroom komt uit een 50 kWh accupakket, wat een actieradius moet leveren van 275 kilometer. Dit is dezelfde aandrijflijn die we zien in de Opel Combo-e Cargo en de Citroën e-Berlingo.

Peugeot e-Partner interieur

Een elektrische bedrijfswagen least u bij ActivLease

De Peugeot e-Partner is de ideale bestelwagen voor in de stad. Met een elektrische bedrijfswagen omzeilt u alle milieuzones en dankzij zijn compacte formaat kan hij overal parkeren. Bovendien kunt u bij het leasen van een elektrische bedrijfswagen van verschillende interessante subsidies profiteren. Is de Peugeot e-Partner toch een maatje te klein? Ook de middelgrote bedrijfswagens Peugeot e-Expert, Opel Vivaro-e en Toyota PROACE Electric zijn volledig uitstootvrij. Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze medewerkers!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Peugeot e-Partner is nu te beste...