ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogPeugeot toont de elektrische MPV e-Rifter

Peugeot toont de elektrische MPV e-Rifter

18-02-2021

Peugeot toont de elektrische MPV e-Rifter

In navolging van de elektrische Partner heeft Peugeot nu de elektrische versie van de Rifter onthuld. Deze e-Rifter is een personenvariant van de Partner en biedt standaard plaats aan 5 inzittenden in de Standard variant. De Long variant moet ook leverbaar worden met 7-zits configuratie. De elektrische actieradius van 280 kilometer maakt de e-Rifter een EV voor personenvervoer zowel binnen als buiten de stad. Vanaf de tweede helft van dit jaar moet hij te leasen zijn bij ActivLease.

280 kilometer elektrische actieradius

De e-Rifter maakt gebruik van hetzelfde platform als de e-Berlingo en de Opel Combo-e, die ook allebei later dit jaar elektrisch te leasen zijn. De e-Rifter krijgt een elektromotor aan de voorkant met een vermogen van 136 pk. Het accupakket in de bodem heeft een capaciteit van 50 kWh en hiermee moet volgens Peugeot een actieradius van 280 kilometer (volgens WLTP) moeten worden gehaald. De e-Rifter krijgt een 11 kW driefaselader aan boord en kan met maximaal 100 kW snelladen. Hiermee is het mogelijk om de auto in een half uur weer tot 80% vol te laden.

Modern interieur en tot 4000 liter laadruimte

Peugeot heeft de e-Rifter voorzien van een modern interieur met een knop in de middenconsole in plaats van een traditionele versnellingshendel. Daarnaast bevindt zich een knop voor de rijmodus en de optie om harder regeneratief te remmen, waarbij er energie terug wordt gewonnen voor de accu. Optioneel is de e-Rifter ook te voorzien van een 10 inch digitaal instrumentarium. Uiteraard is er volop bagageruimte aanwezig. De e-Rifter komt als Standard en Long variant, waarbij de Long ook leverbaar is met 7 zitplaatsen. Achterin past 775 liter bagage en met alle stoelen naar beneden loopt dit op tot wel 4000 liter.

De e-Rifter is later dit jaar te leasen bij ActivLease

De Peugeot e-Rifter moet vanaf de tweede helft van 2021 te leasen zijn. Tegen die tijd zal Peugeot ook de prijzen bekend maken. Met de nieuwe e-Rifter en e-Partner is het complete bedrijfswagen gamma van Peugeot elektrisch te leasen. Nu al kunt u bij ActivLease de e-Expert en e-Boxer leasen. In onze eigen e-Expert kunt u zelfs een proefrit maken om elektrisch rijden zelf te ervaren.

Lease acties voor de Peugeot Rifter bij ActivLease

50kWh 136 PK Active Pack
Peugeot Rifter
Beste prijs
50kWh 136 PK Active Pack
Netto bijtelling:
€ 207,-
Actieradius:
282 km
Leaseprijs:
€ 518,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPeugeot toont de elektrische MPV e-Rifter