ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogUw favoriete bestelbus wordt in 2020 volledig e...

Uw favoriete bestelbus wordt in 2020 volledig elektrisch

22-10-2019

Uw favoriete bestelbus wordt in 2020 volledig elektrisch

Elektrisch rijden wordt voor bedrijfswagens steeds belangrijker. Door strengere milieueisen mogen dieselvoertuigen straks de binnenstad niet meer in – terwijl ze daar het meest gebruikt worden. Hoog tijd om met een milieuvriendelijke oplossing te komen, zo beseft PSA. Het Franse autoconcern komt in 2020 met een elektrische Opel Vivaro, Peugeot Expert én Citroën Jumpy. Populaire bestelwagens die het voor ondernemers een stuk aantrekkelijker maken om de elektrische overstap te maken.

50 kWh of 75 kWh accu

Opel wist ons vorig jaar al te vertellen dat er in 2020 een elektrische Vivaro komt. De Citroën Jumpy en Peugeot Expert doen dus ook mee aan het stekkerfeestje. De bedrijfswagens komen ieder met twee opties voor de accu: een versie met 50 kWh batterij en 200 km actieradius en een versie met 75 kWh batterij die 300 km actieradius haalt. Hierdoor zijn ze optimaal voor werkzaamheden binnen de stad, zoals last-mile delivery of personenvervoer. Volgens PSA gaat de aandrijving niet ten koste van de features die op de reguliere modellen zitten.

Alle modellen elektrisch in 2025

PSA schaart zich met de elektrische omslag bij prominente merken zoals Volkswagen en Mercedes-Benz. Die brachten al een elektrische versie uit van de Crafter en Vito. PSA wil in 2021 van al zijn bedrijfswagens een stekkerversie hebben klaarstaan. Tegen 2025 moeten ook alle andere nieuwe modellen van Opel, Peugeot en Citroën geëlektrificeerd zijn.

Elektrische bestelbus PSA

Subsidie

Wist u al dat het investeren in een elektrische bedrijfswagen door de overheid wordt gestimuleerd met extra fiscale voordelen, zoals de MIA regeling en andere subsidies? Een ander groot voordeel is dat een auto met elektrische aandrijving minder onderhoud nodig heeft. U kunt dus meer aandacht besteden aan uw werk terwijl u rijdt in een toekomstbestendige bestelbus!

Elektrische bestelbus leasen bij ActivLease

Meer info over de prijzen en de specificaties zoals het laadvermogen maakte PSA nog niet bekend. ActivLease verwacht de elektrische Peugeot Expert, Opel Vivaro en Citroën Jumpy in de loop van 2020 te kunnen leveren. Als expert in elektrisch leasen bieden wij al een groot aantal elektrische auto’s aan die u zakelijk kunt leasen en ons aanbod bedrijfswagens met elektrische aandrijving wordt ook steeds groter!

Bron: PSA Groupe

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogUw favoriete bestelbus wordt in 2020 volledig e...