ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogOpel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro...

Opel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro en Grandland X PHEV op komst

12-10-2018

Opel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro en Grandland X PHEV op komst

Opel heeft zijn productoffensief voor de komende jaren, het PACE-plan, nader toegelicht. Het Duitse automerk wil maar liefst acht nieuwe modellen uitbrengen tegen 2020, waarvan vier met een elektrische aandrijving. Daartoe behoren onder meer een volledig elektrische Corsa, een Grandland X plug-in hybride en nog meer nieuws. Door zich meer te richten op duurzame mobiliteit wil Opel marktleider worden in betaalbaar elektrisch autorijden.

Elektrische Opel Corsa

Het mooiste nieuws is dat er een volledig elektrische versie komt van de vijfdeurs Opel Corsa. Deze wordt na de Opel Ampera-e de tweede betaalbare EV van Opel die u kunt leasen. Informatie over de batterij en actieradius is door de Duitsers niet bekendgemaakt. Toch laat het zich al een beetje raden, want de nieuwe Corsa gebruikt dezelfde techniek als de DS3 Crossback. Die heeft een accupakket van 50 kWh en een elektrische range van 300 km, wat zeer behoorlijk is voor een compacte, betaalbare stadsauto.

“Opel werkt aan aansprekende modellen die veel rijplezier bieden en aantrekkelijk zijn,” zegt Opel CEO Michael Lohscheller. “Klanten profiteren van de grootschalige introductie van innovatieve technologieën en betaalbare vormen van elektrische aandrijving.”

Opel CEO Michael Lohscheller

Opel Grandland X plug-in hybride

De Opel Grandland X is het volgende model dat aan de stekker gaat. De grote SUV krijgt de nieuwe plug-in hybride aandrijflijn van PSA aangemeten, die we ook in de Peugeot 3008 PHEV gaan terugzien. Dat betekent zeer waarschijnlijk een gecombineerd vermogen van 300 pk, een batterijcapaciteit van 13,2 kWh en een puur elektrische range van maximaal 50 kilometer. De Grandland X PHEV is net als de Corsa EV in de loop van 2019 te leasen.

Ook nieuwe Mokka X en Vivaro elektrisch

In 2020 verschijnt een geheel nieuwe Mokka X op de markt en ook deze krijgt een volledig elektrische aandrijflijn! Naar verwachting met dezelfde specificaties als de e-Crosa. Met de opvolger van de populaire crossover hoopt Opel een groter aandeel te verkrijgen in de automarkt voor SUV’s. Daarnaast wordt de Vivaro bedrijfswagen volledig vernieuwd. In gesprek met AutoWeek laat Opel Nederland al doorschemeren dat de nieuwe Vivaro volledig elektrisch te rijden zal zijn.

Elektrische auto van Opel leasen bij ActivLease

Eerder gaf Opel aan dat het tegen 2024 een flinke elektrische omslag gemaakt wil hebben: dan moet namelijk elk model als elektrische auto beschikbaar zijn. U kunt momenteel al een elektrische Opel auto leasen, de Opel Ampera-e. Deze is beschikbaar bij ActivLease met vier procent bijtelling. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en doe mee met het nieuwe leasen!

Bron: Opel Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro...