ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogAlle Opel modellen krijgen elektrische variant...

Alle Opel modellen krijgen elektrische variant in 2024

18-11-2017

Alle Opel modellen krijgen elektrische variant in 2024

Opel gelooft in de elektrische omslag. Dat is reeds te zien aan hun uiterst indrukwekkende Opel Ampera-e. Het concern heeft nu ook een plan gepresenteerd voor een interne elektrische omslag. In 2024 moeten alle Opel modellen als elektrische auto beschikbaar zijn voor leasing. Ook in Nederland, waar u de Opel Ampera-e reeds kan leasen bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan en rijd in 2017 met de vriendelijk bijtelling van vier procent.

Pace, het ambitieuze plan van Opel

Opel bevindt zich momenteel in een transitie waarin het bedrijf een markleider in elektrische auto’s wil worden. Opel schakelt daarvoor over van technologie van General Motors naar technologie van het Franse PSA. Het ambitieuze plan van Opel heet ‘Pace’ en is uiterst belangrijk voor het toekomstbestendig maken van het bedrijf.

Opel Ampera-e

Zo zegt CEO Michael Lohscheller in een interview met Autoblog. “Pace zal onze volledige potentie ontgrendelen. Dit plan is belangrijk voor ons bedrijf, om Opel te transformeren in een duurzaam, winstgevend en geëlektrificeerd bedrijf.”

Plan voor meer elektrische auto’s versneld ingevoerd

De autofabrikant heeft haast want het uiterst ingrijpende plan wordt versneld ingevoerd. Aanvankelijk zou Opel in 2019 beginnen met de elektrische omslag en het acht jaar later afronden. Het nieuwe plan stelt een kortere periode voor door in 2024 reeds alle Opel auto’s te voorzien van een elektrische variant. Het plan Pace beschrijft ook andere wijzen waarop Opel zijn markt wil uitbreiden. De fabrikant zal ook auto’s gaan leveren in Brazilië en China en 18 andere landen.

Opel Ampera-e nu leasen? Kies ActivLease!

Als de Opel Ampera-e enige indicatie is, zal Opel een belangrijke speler worden op de elektrische automarkt. De Opel Ampera-e heeft een hoog elektrisch bereik en kan u reeds leasen bij ActivLease. Leasen in 2017 betekent bovendien dat u rijdt met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers die u bij iedere stap richting de elektrische omslag zullen helpen. Zo kan u bijvoorbeeld ActivLease inschakelen om een laadstation op eigen terrein te laten installeren. Handig voor als u thuis de Opel Ampera-e wil opladen.

Bron: Autoblog

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAlle Opel modellen krijgen elektrische variant...