ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Alle Opel modellen krijgen elektrische variant...

Alle Opel modellen krijgen elektrische variant in 2024

18-11-2017

Alle Opel modellen krijgen elektrische variant in 2024

Opel gelooft in de elektrische omslag. Dat is reeds te zien aan hun uiterst indrukwekkende Opel Ampera-e. Het concern heeft nu ook een plan gepresenteerd voor een interne elektrische omslag. In 2024 moeten alle Opel modellen als elektrische auto beschikbaar zijn voor leasing. Ook in Nederland, waar u de Opel Ampera-e reeds kan leasen bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan en rijd in 2017 met de vriendelijk bijtelling van vier procent.

Pace, het ambitieuze plan van Opel

Opel bevindt zich momenteel in een transitie waarin het bedrijf een markleider in elektrische auto’s wil worden. Opel schakelt daarvoor over van technologie van General Motors naar technologie van het Franse PSA. Het ambitieuze plan van Opel heet ‘Pace’ en is uiterst belangrijk voor het toekomstbestendig maken van het bedrijf.

Opel Ampera-e

Zo zegt CEO Michael Lohscheller in een interview met Autoblog. “Pace zal onze volledige potentie ontgrendelen. Dit plan is belangrijk voor ons bedrijf, om Opel te transformeren in een duurzaam, winstgevend en geëlektrificeerd bedrijf.”

Plan voor meer elektrische auto’s versneld ingevoerd

De autofabrikant heeft haast want het uiterst ingrijpende plan wordt versneld ingevoerd. Aanvankelijk zou Opel in 2019 beginnen met de elektrische omslag en het acht jaar later afronden. Het nieuwe plan stelt een kortere periode voor door in 2024 reeds alle Opel auto’s te voorzien van een elektrische variant. Het plan Pace beschrijft ook andere wijzen waarop Opel zijn markt wil uitbreiden. De fabrikant zal ook auto’s gaan leveren in Brazilië en China en 18 andere landen.

Opel Ampera-e nu leasen? Kies ActivLease!

Als de Opel Ampera-e enige indicatie is, zal Opel een belangrijke speler worden op de elektrische automarkt. De Opel Ampera-e heeft een hoog elektrisch bereik en kan u reeds leasen bij ActivLease. Leasen in 2017 betekent bovendien dat u rijdt met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers die u bij iedere stap richting de elektrische omslag zullen helpen. Zo kan u bijvoorbeeld ActivLease inschakelen om een laadstation op eigen terrein te laten installeren. Handig voor als u thuis de Opel Ampera-e wil opladen.

Bron: Autoblog

Relevante artikelen

Nieuw infotainmentsysteem voor Opel Insignia en andere Opel leaseauto's

05-07-2018 | Een nieuwe generatie infotainmentsystemen ligt klaar voor de Opel Insignia en ande...

Lees verder

Nieuwe motor en luxe uitvoering voor Opel Grandland X lease

04-12-2017 | Opel voegt binnenkort een sterke dieselmotor toe aan het motoren aanbod van de Gra...

Lees verder

Opel brengt sportieve GSi-variant uit voor nieuwe Insignia

03-08-2017 | De tweede generatie Opel Insignia kunt u sinds kort zakelijk leasen bij ActivLease...

Lees verder

Autoweek test de Opel Crossland X: praktische en veelzijdige leaseauto

30-06-2017 | Opel heeft zijn lease aanbod met twee SUV's al goed afgedekt, maar naast de Mokka...

Lees verder