ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogOok Toyota's compacte Proace City krijgt een vo...

Ook Toyota's compacte Proace City krijgt een volledig elektrische variant

10-05-2021
Ook Toyota's compacte Proace City krijgt een volledig elektrische variant

Toyota breidt het aanbod aan elektrische bedrijfsauto's uit met elektrische varianten van de compacte Proace City. Met de Proace Electric heeft Toyota al een van de populairste elektrische busjes op de markt en dus pakt het merk nu door met de compacte bedrijfswagens. Zowel de Proace City als de personenvariant Proace City Verso zijn straks te leasen met elektrische aandrijving. Ze staan gepland voor het einde van dit jaar en natuurlijk zijn ze dan te leasen bij ActivLease.

Zowel als compacte bedrijfswagen als personenversie

De Proace City en de Proace City Verso komen net als veel andere elektrische bedrijfswagens in verschillende lengtevarianten op de markt, genaamd L1 en L2. Maar welke variant u ook kiest, dankzij het slimme ontwerp heeft het accupakket aan boord geen enkele invloed op de beschikbare bagageruimte. Het laadvolume bedraagt maximaal 3,9 m3. De Proace City Verso Electric beschikt, afhankelijk van de lengtevariant, over 5 of 7 zitplaatsen. Daarmee is de Verso ook een praktische EV voor het gezin, voorzien van een flexibel interieur en veel opbergvakken. Elke uitvoering heeft ook nog een maximaal trekgewicht van 750 kilo.

Toyota Proace City Electric

Tot 280 kilometer actieradius en 3-fase laden

Onder de kap bevindt zich dezelfde techniek als bij de grotere Proace Electric bus, een elektromotor met 136 pk en een accupakket met een capaciteit van 50 kWh. Volgens WLTP levert dit een actieradius tussen de 260 en 280 kilometer op. Dankzij een waterkoelsysteem en elektrische verwarming moet het accupakket op temperatuur gehouden worden, zodat het altijd een optimale actieradius levert. Standaard komt de Proace City Electric met een 3-fase lader aan boord, waardoor de accu in 5 uur weer volledig op te laden is. Ook snelladen is mogelijk. Bij een 100 kW snellader is de accu in een half uurtje weer tot 80% vol te laden.

Ook voor elektrische bedrijfswagens gaat u naar ActivLease

De populariteit van elektrische bedrijfswagens is erg aan het stijgen. Met het oog op de diverse milieuzones in het land is het ook steeds aantrekkelijker om een elektrische bedrijfsauto te leasen. Daarbij profiteert u van diverse subsidies, zoals SEBA (Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens). De Toyota Proace City Electric moet eind dit jaar te leasen zijn. Tegen die tijd verwachten we ook meer informatie over de prijzen en uitrusting. Bent u benieuwd of een elektrische bus nu al interessant voor u is? Neem eens contact op met onze leaseadviseurs. Of vraag direct een offerte aan voor de Proace Electric of de Peugeot e-Expert.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOok Toyota's compacte Proace City krijgt een vo...