ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Opel Grandland krijgt indrukwekkende update met nieuwe looks en interieur

09-06-2021

Opel Grandland krijgt indrukwekkende update met nieuwe looks en interieur

De nieuwe Opel Grandland is onthuld en dat is veel meer dan de gewoonlijke facelift! De Duitsers hebben hun grote SUV niet alleen een compleet nieuwe voorkant gegeven, ook het interieur is flink aangepakt. Net als het vorige model komt hij weer beschikbaar met meerdere aandrijvingen waaronder een krachtige plug-in hybride. Vanaf dit najaar start Opel met de levering van de nieuwe Opel Grandland en u kan hem dan natuurlijk leasen bij ActivLease. Nu tijd voor de details!

Nieuwe koplampen

Net als bij de Mokka en Crossland zit er niet langer een X in de modelnaam. Daarnaast heeft Opel een nieuwe grille en lichtunits in de neus gemonteerd waarmee de Grandland veel meer oogt als de grote broer van de familie. Een stoer gezicht maar nog steeds herkenbaar. De nieuwe koplampen zijn van het soort IntelliLux LED Pixel Light, een technologie die de weg preciezer verlicht en de koplampen laat meesturen in de bocht.

Opel Grandland interieur met Pure Panel

Het interieur van de nieuwe Opel Grandland is zeker niet vergeten. Wie achter het stuur zit heeft voortaan een enorm paneel voor de neus dat twee beeldschermen met elkaar combineert, het ‘Pure Panel’. Ook dat is een typisch element voor alle nieuwe Opel modellen. Het 12 inch display achter het stuur is er voor belangrijke rijinformatie, het centrale touchscreen is maximaal 10 inch en biedt toegang tot alle infotainment.

Opel Grandland

Opel Grandland

Night Vision

Daarnaast zijn er een aantal spannende features die debuteren op de Opel Grandland prijslijst. Zo is er Night Vision, waarmee de auto een infraroodcamera krijgt om op afstand mensen en dieren te kunnen herkennen als het donker is. Het nieuwe Highway Integration Assist combineert adaptive cruise control met een rijstrookassistent om het rijden om de snelweg minder vermoeiend te maken.

Lease de nieuwe Opel Grandland 2021 bij ActivLease

De nieuwe Opel Grandland is vanaf najaar 2021 beschikbaar bij ActivLease. De prijzen zijn nog niet bekend, maar u kunt natuurlijk bij ons een vrijblijvende leaseofferte aanvragen zodra de orderboeken geopend worden. Wij gaan alle uitvoeringen leveren waaronder ook de Opel Grandland Hybrid. Daar zijn nog geen specificaties van bekend, maar wij gaan opnieuw uit van een voor- of vierwielaangedreven PHEV met maximaal 300 pk.

Liever eerder een leaseauto? Wij hebben de Opel Grandland X momenteel extra scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Een echte aanrader!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel Grandland krijgt indrukwekkende update met...