ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogOpel Insignia prijzen bekend; nu bestellen bij...

Opel Insignia prijzen bekend; nu bestellen bij ActivLease

22-02-2017
Opel Insignia prijzen bekend; nu bestellen bij ActivLease

ActivLease accepteert nu bestellingen voor de aankomende nieuwe Opel Insignia. Opel heeft de prijzen voor de verscheidene uitvoeringen en motoren bekendgemaakt. De Insignia is beduidend lichter en dynamischer vormgegeven dan diens voorganger en u kan hem ook leasen als ruime stationwagen in de vorm van de Sports Tourer. Vraag uw Opel Insignia leaseofferte online aan bij ActivLease.

Opel Insignia prijzen

Het vlaggenschip van Opel begint met een starttarief van 33.695 euro. Het standaard model wordt vergezeld door de ruime stationwagen variant, de Opel Insignia Sports Tourer. Deze kan geleverd worden vanaf 34.945 euro.

Nieuwe Insignia motoren

De tweede generatie Opel Insignia is ontworpen met een compleet nieuwe architectuur die tot 200 kg lichter is dan diens voorganger. Deze gewichtsreductie zorgt voor een veel beduidend preciezere besturing en meer wendbaarheid tijdens het rijden. De nieuwe Opel Insignia lijn is meteen ook voorzien van een aantal nieuwe motoren. Neem de 1.5 Turbo benzinemotor die u kan leasen in twee vermogensvarianten, met 140 pk vermogen of 165 pk vermogen. In vergelijking met de huidige 1.6 Turbo benzinemotor, zorgen de nieuwe motoren gemiddeld voor een gebruiksreductie tussen de 3 en 10 procent.

Opel Insignia 2017

Als topmodel heeft de Opel Insignia een uitvoering met 2.0 Turbo motor met achttrapsautomaat, All Wheel Drive en torque vectoring. Dieselrijders kunnen ook terecht bij de Opel Insignia. Een nieuw geoptimaliseerde 2.0 CDTI dieselmotor met een vermogen van 170 pk, behoort ook tot het optiepakket.

Nieuwe accessoires

Maar standaard wordt de Opel Insignia nu ook met meer functies en accessoires geleverd. De Opel Insignia heeft standaard een uitgebreid infotainment systeem met touchscreen besturing en een Open & Start Keyless Entry Systeem. Op het vlak van veiligheid heeft Opel de Insignia significant veiliger gemaakt met verscheidene nieuwe technologieën. Opel Eye bestaat bijvoorbeeld uit Forward Collision Alert met voetgangersdetectie en automatische remingreep, Lane Departure Warning, Active Lane Assist met automatische stuurcorrectie en Follow Distance Indication. De Opel Insignia komt tot slot ook met extra zij-airbags en andere voorzieningen die de inzittenden bij een botsing beschermen.

Vraag een Opel Insignia leaseofferte aan

U kan alle uitvoeringen van de nieuwe Opel Insignia nu bestellen bij ActivLease. U kan ook de Opel Insignia Sports Tourer leasen via ons. ActivLease is uw leaseintermediair voor alles Opel. Vraag meteen een leaseofferte aan of neem contact op met onze vriendelijke medewerkers als u gratis advies wilt over de beste Opel Insignia lease.

Tags
Opel
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel Insignia prijzen bekend; nu bestellen bij...