ActivLease
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOpel Insignia prijzen bekend; nu bestellen bij...

Opel Insignia prijzen bekend; nu bestellen bij ActivLease

22-02-2017

Opel Insignia prijzen bekend; nu bestellen bij ActivLease

ActivLease accepteert nu bestellingen voor de aankomende nieuwe Opel Insignia. Opel heeft de prijzen voor de verscheidene uitvoeringen en motoren bekendgemaakt. De Insignia is beduidend lichter en dynamischer vormgegeven dan diens voorganger en u kan hem ook leasen als ruime stationwagen in de vorm van de Sports Tourer. Vraag uw Opel Insignia leaseofferte online aan bij ActivLease.

Opel Insignia prijzen

Het vlaggenschip van Opel begint met een starttarief van 33.695 euro. Het standaard model wordt vergezeld door de ruime stationwagen variant, de Opel Insignia Sports Tourer. Deze kan geleverd worden vanaf 34.945 euro.

Nieuwe Insignia motoren

De tweede generatie Opel Insignia is ontworpen met een compleet nieuwe architectuur die tot 200 kg lichter is dan diens voorganger. Deze gewichtsreductie zorgt voor een veel beduidend preciezere besturing en meer wendbaarheid tijdens het rijden. De nieuwe Opel Insignia lijn is meteen ook voorzien van een aantal nieuwe motoren. Neem de 1.5 Turbo benzinemotor die u kan leasen in twee vermogensvarianten, met 140 pk vermogen of 165 pk vermogen. In vergelijking met de huidige 1.6 Turbo benzinemotor, zorgen de nieuwe motoren gemiddeld voor een gebruiksreductie tussen de 3 en 10 procent.

Opel Insignia 2017

Als topmodel heeft de Opel Insignia een uitvoering met 2.0 Turbo motor met achttrapsautomaat, All Wheel Drive en torque vectoring. Dieselrijders kunnen ook terecht bij de Opel Insignia. Een nieuw geoptimaliseerde 2.0 CDTI dieselmotor met een vermogen van 170 pk, behoort ook tot het optiepakket.

Nieuwe accessoires

Maar standaard wordt de Opel Insignia nu ook met meer functies en accessoires geleverd. De Opel Insignia heeft standaard een uitgebreid infotainment systeem met touchscreen besturing en een Open & Start Keyless Entry Systeem. Op het vlak van veiligheid heeft Opel de Insignia significant veiliger gemaakt met verscheidene nieuwe technologieën. Opel Eye bestaat bijvoorbeeld uit Forward Collision Alert met voetgangersdetectie en automatische remingreep, Lane Departure Warning, Active Lane Assist met automatische stuurcorrectie en Follow Distance Indication. De Opel Insignia komt tot slot ook met extra zij-airbags en andere voorzieningen die de inzittenden bij een botsing beschermen.

Vraag een Opel Insignia leaseofferte aan

U kan alle uitvoeringen van de nieuwe Opel Insignia nu bestellen bij ActivLease. U kan ook de Opel Insignia Sports Tourer leasen via ons. ActivLease is uw leaseintermediair voor alles Opel. Vraag meteen een leaseofferte aan of neem contact op met onze vriendelijke medewerkers als u gratis advies wilt over de beste Opel Insignia lease.

Relevante artikelen

Wat kunnen we verwachten op de Autosalon van Genève?

24-02-2017 | Op 9 maart klinkt weer het startsein van de Autosalon van Genève en bij ActivLease...

Lees verder

De beste elektrische auto's van 2019/2020

02-04-2019 | De elektrische omslag is het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt en va...

Lees verder

Opel Corsa EV krijgt aantrekkelijke prijs, bestellen vanaf eerste helft 2019

10-12-2018 | Opel heeft een boekje opengedaan over de toekomstplannen van het merk en benadrukt...

Lees verder

Opel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro en Grandland X PHEV op komst

12-10-2018 | Opel heeft zijn productoffensief voor de komende jaren, het PACE-plan, nader toege...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.