ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Opel Meriva maakt plaats voor Crossland X

Opel Meriva maakt plaats voor Crossland X

06-02-2017

Opel Meriva maakt plaats voor Crossland X

De opvolger van de Opel Meriva dient zich eindelijk aan: de Crossland X! Het is een zogenaamde ‘CUV’, of Crossover Utility Vehicle, bestemd voor het rijden in en rond stedelijk gebied. Hij is na de Mokka X het tweede model in de X-lijn van Opel en word omschreven als strak en compact, maar ook ruim en veelzijdig.

Hoge zitpositie

De Crossland X is met een lengte van 4,2 meter iets korter dan de Astra, maar wel tien centimeter hoger. Door die hogere positie heeft de bestuurder tijdens het rijden goed zicht op de weg. Een brede voorkant met ledverlichting en hooggeplaatste achterlichten maken van de urban crossover een opvallende verschijning.

410 liter bagageruimte

Voor langere ritten buiten de stad is de auto ook zeer geschikt. Dankzij een verschuifbare achterbank kan de Crossland X namelijk 410 liter kwijt. Met de bank helemaal naar voren geschoven is dat zelfs 520 liter, de grootste bagageruimte in zijn klasse en genoeg voor een lang avontuur. De comfortabele stoelen en het glazen panoramisch dak moeten zorgen voor een aangename, ruimtelijke rijervaring.

Opel Crossland X

Assistentiesystemen

Opel voorziet de Crossland X van allerlei assisterende technologie zoals voetgangers- en verkeersbordherkenning, een achteruitkijkcamera en parkeerhulp. Voor extra veiligheid op de weg is er optioneel dynamische bochtverlichting en een Head Up Display, dat belangrijke info in het gezichtsveld van de bestuurder projecteert. Standaard geïntegreerd in de middenconsole is het IntelliLink infotainmentsysteem met 8 inch touchscreen, Apple CarPlay en een WiFi-hotspot voor mobiele apparaten.

Een nieuwe Opel leaseauto

De Opel Crossland X is één van de zeven nieuwe modellen die Opel dit jaar lanceert. Op de Autosalon van Genève in maart verwachten we meer technische info over de CUV. Voor de nieuwste ontwikkelingen over de Crossland X of andere Opel modellen kunt u tussentijds onze nieuwspagina in de gaten houden. Bekijk vooral ook de leaseaanbiedingen in de outlet, want voor een nieuwe leaseauto van Opel bent u bij ActivLease aan het juiste adres!

Bron: Opel persbericht

Relevante artikelen

Opel Corsa EV krijgt aantrekkelijke prijs, bestellen vanaf eerste helft 2019

10-12-2018 | Opel heeft een boekje opengedaan over de toekomstplannen van het merk en benadrukt...

Lees verder

Opel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro en Grandland X PHEV op komst

12-10-2018 | Opel heeft zijn productoffensief voor de komende jaren, het PACE-plan, nader toege...

Lees verder

Nieuw infotainmentsysteem voor Opel Insignia en andere Opel leaseauto's

05-07-2018 | Een nieuwe generatie infotainmentsystemen ligt klaar voor de Opel Insignia en ande...

Lees verder

Nieuwe motor en luxe uitvoering voor Opel Grandland X lease

04-12-2017 | Opel voegt binnenkort een sterke dieselmotor toe aan het motoren aanbod van de Gra...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.