ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOpel onthult eerste elektrische rallyauto

Opel onthult eerste elektrische rallyauto

27-08-2019

Opel onthult eerste elektrische rallyauto

Er zijn reeds veel indrukwekkende elektrische auto’s op de markt maar Opel is de eerste die de technologie in een productieklare rallyauto stopt. De elektrische rallyauto zal voor het eerst van dichtbij te zien zijn op de IAA in Frankfurt. ActivLease heeft al meer informatie over wat er onder de motorkap zit. De Opel Ampera-e is trouwens nu leverbaar voor een lease met slechts 4% bijtelling.

Gebaseerd op de Opel Corsa-e

De rallyauto is gebaseerd op de nieuw verschenen Opel Corsa-e, die een WLTP actieradius heeft van 330 kilometer. De Opel rallyauto komt met een vermogen van 100 kW (136 pk) en stoot vanuit stilstand gelijk naar voren met 260 Nm koppel!

Elektrisch rally rijden

Opel heet zoveel vertrouwen in hun nieuwe elektrische rallyauto, dat ze hem gelijk al voor een rally gaan gebruiken. De ADAC Opel e-Rally Cup zal de vuurdoop voor de auto worden en andere evenementen staan al in de planning. Zomer 2020 moet het allemaal gebeuren, maar wie komende maand in Frankfurt is op de autobeurs, kan hem dan al van dichtbij bewonderen.

Voor de thuisblijvers is hier een filmpje van de Opel rallyauto.

Elektrische Opel leasen bij ActivLease

Elektrisch rijden wordt steeds voordeliger en u kan ook uit steeds meer interessante modellen kiezen. Opel heeft de Ampera-e en Corsa-e beschikbaar maar via ActivLease kan u tevens de Tesla Model 3, KONA Electric of de Kia e-Niro leasen. Sla uw slag in 2019 en profiteer nog voor lange tijd van de 4% bijtelling die een volledig elektrische auto krijgt. Vraag onze vriendelijke medewerkers voor meer details over elektrisch leasen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel onthult eerste elektrische rallyauto