ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Peugeot 508 SW gepresenteerd. Leasen vanaf januari 2019

14-06-2018

Peugeot 508 SW gepresenteerd. Leasen vanaf januari 2019

De nieuwe Peugeot 508 hadden de Fransen reeds getoond maar nu heeft het automerk ook een stationwagon variant gepresenteerd. De Peugeot 508 SW is de grotere uitvoering van de geliefde 508 en kan u vanaf januari 2019 leasen bij ActivLease. Peugeot presenteert in het najaar de prijzen zodat onze vriendelijke medewerkers uw leasetarief kunnen berekenen. Wel hebben wel al uiterst veel informatie over de uitrusting en uit welke motoren u volgend jaar kan kiezen. ActivLease is uw leaseintermediair voor alles Peugeot. Vraag hier een leaseofferte aan voor de nieuwe Peugeot 508 of laat u op de hoogte houden van de Peugeot 508 SW.

Peugeot 508 stationwagon en hatchback

Was u reeds onder de indruk van de nieuwe 508 dan zal de Peugeot 508 SW u eveneens kunnen bekoren. De stationwagon kenmerkt zich net als de hatchback door de aflopende daklijn al loopt het door zijn omvang wel minder stijl af. Het EMP2-platform wordt toegepast zoals u zult verwachten van modellen van de PSA Groep. De Peugeot 508 is 2,79 meter in lengte tussen de wielen en in de breedte meet hij 1,86 meter. De bagageruimte is wat compacter dan de voorganger, respectievelijk 1.780 liter met de banken neergeklapt. Desalniettemin oogt het totaalplaatje als een uiterst luxe stationwagon en een zichtbare visuele verbetering ten opzichte van de vorige Peugeot 508 SW. U zult zich geheid de koning op de weg voelen.

Volledig digitaal

Het Peugeot 508 SW interieur toont ook verbeteringen. In vergelijkingen met de 508 hatchback zijn er geen verrassingen. Hetzelfde hoge niveau van de uitrusting wordt wel gehaald en dat mag weldegelijk een prestatie genoemd worden. De i-Cockpit is weer terug en Peugeot voert iedere 508 SW uit met volledig digitaal instrumentenpaneel. Dat betekent een 10 inch touchscreen en een 12,3 inch head-up display. Een glazen panoramadak, inductielader en elektrisch bedienbare achterklep zijn een greep uit de opties die u kan leasen bij ActivLease.

Peugeot 508 SW 2019

Standaard meer veiligheidssystemen

De technologische verbeterslag wordt doorgetrokken naar de veiligheidssystemen. De Peugeot 508 SW heeft Night Vision, Active Safety Brake, Forward Collision Alert, grootlichtassistent, verkeersbordherkenning, Active Lane Departure Warning en adaptieve cruise control. Luxere opties zijn bijvoorbeeld Full Park Assist en een 360 gradencamera. Peugeot neemt de veiligheid van de bestuurder serieuzer dan ooit.

De Peugeot 508 SW staat gelijk op de leverlijst met indrukwekkende motoren. Voor benzine kan u kiezen uit de PureTech benzinemotor met een vermogen van 180 pk of 225 pk voor wat extra pit. Dieselrijders worden bediend met een Peugeot 508 SW uitgerust met BlueHDi. Het vermogen van deze motor is 130 pk of 180 pk. Als vijfde optie komt er een Blue Lease-variant beschikbaar met een dieselmotor die 160 paardenkrachten telt. In het najaar van 2019 heeft Peugeot ook plannen om een plug-in hybride aandrijflijn voor de Peugeot 508 SW te leveren.

Bestel uw Peugeot 508 SW leaseauto bij ActivLease!

Uiterst indrukwekkend mag de Peugeot 508 SW genoemd worden. Net als met de Peugeot 508 sedan kan ActivLease niet wachten om u deze leaseauto te leveren. Peugeot presenteert later dit jaar de orderlijst en onze vriendelijke medewerkers informeren u graag verder wanneer u uw contactgegevens achterlaat. De eerste levering van de Peugeot 508 SW staat genoteerd voor januari 2019. Wilt u een andere Peugeot leasen bij ActivLease. Onze voorraad is meteen voor u beschikbaar door verder te klikken.

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPeugeot 508 SW gepresenteerd. Leasen vanaf janu...