ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPlug-in hybride Volvo XC40 Twin Engine vanaf de...

Plug-in hybride Volvo XC40 Twin Engine vanaf december leverbaar

29-03-2019

Plug-in hybride Volvo XC40 Twin Engine vanaf december leverbaar

De Volvo XC40 is momenteel het grootste succes van het merk en de Zweden zijn nog lang niet klaar met hun compacte SUV. Vanaf eind dit jaar wordt het modelaanbod van de Volvo XC40 namelijk uitgebreid met een plug-in hybride variant. Dat kondigde de Nederlandse Volvo-importeur aan bij een presentatie van de stekkerauto. De hybride aandrijflijn biedt een sportievere rijervaring en maakt het mogelijk om volledig elektrisch te rijden. ActivLease heeft voor u de specificaties en u kunt direct een leaseofferte aanvragen voor de XC40 Twin Engine!

54 km volledig elektrisch

De plug-in hybride Volvo XC40 heeft meer vermogen dan zijn benzine evenknie. Dat is te danken aan de 82 pk sterke elektromotor die aan de T5 turbobenzinemotor is gekoppeld. Gezamenlijk zorgt dat voor maar liefst 262 pk vermogen en 425 Nm koppel. Maar het grootste voordeel is natuurlijk de elektrische rijstand. Volgens de WLTP kan de XC40 Twin Engine tot wel 54 kilometer volledig emissievrij rijden op een volle acculading. Dat is net iets meer dan de XC60 en XC90 Twin Engine. Het is nog niet bekend hoe lang het duurt om de accu weer vol te laden.

XC40 Twin Engine vanafprijs

De XC40 T5 Twin Engine wordt geleverd vanaf 46.995,-. Die vanafprijs geldt voor de Momentum Pro. Dat is alleen qua naam een instapmodel, want aan luxe heeft u met deze uitvoering geen enkel gebrek. Standaard zijn onder meer met een 9 inch touchscreen, een digitaal instrumentencluster, City Safety, Sensus navigatie, smartphone-integratie en een elektrisch bedienbare achterklep aanwezig. De Inscription is nóg uitgebreider en heeft een meerprijs van 3.000 euro. De sportieve R-Design kost 3.500 euro extra.

Volledig elektrische variant

De plug-in hybride XC40 wordt vanaf week 46 gebouwd. Rond december zal Volvo de eerste exemplaren gaan leveren. De Zweden presenteren eind dit jaar tevens de XC40 Electric. Dit wordt na de Polestar 2 de eerste échte volledig elektrische auto van Volvo en moet begin 2020 op de markt verschijnen. Specificaties van dit model zijn nog niet bekend, maar we verwachten dat de auto ongeveer 400 kilometer volledig elektrisch kan rijden. Een EV om in de gaten te houden dus!

Volvo XC40 Plug-in Hybrid

Lease de elektrische Volvo XC40 bij ActivLease

De Volvo XC40 plug-in hybride leveren wij in drie verschillende uitvoeringen. U kunt geheel vrijblijvend een operational of financial leaseofferte aanvragen bij onze medewerkers. Momenteel is de Volvo XC40 met benzinemotor bij ons uit voorraad leverbaar. Komend jaar zullen wij ook de volledig elektrische Volvo XC40 gaan aanbieden. Liever een andere Volvo leasen? Als intermediair kunnen wij alle modellen en uitvoeringen van het Zweedse merk leveren. Ons volledige Volvo leaseaanbod is online te bekijken!

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPlug-in hybride Volvo XC40 Twin Engine vanaf de...