ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogPorsche breidt de Taycan familie uit met de GTS...

Porsche breidt de Taycan familie uit met de GTS en Taycan Sport Turismo GTS

17-11-2021

Porsche breidt de Taycan familie uit met de GTS en Taycan Sport Turismo GTS

Het aanbod in Porsche Taycan uitvoeringen wordt steeds groter. De nieuwste toevoeging krijgt de naam Taycan GTS en Porsche doet er meteen ook een Taycan Sport Turismo GTS bij als station model. In het Taycan gamma vallen ze tussen de Taycan 4S en de Taycan Turbo in. De Taycan GTS krijgt ook nog een primeur mee: dit is de eerste Taycan die de grens van 500 kilometer actieradius doorbreekt! Vanaf medio januari moet de Taycan GTS bij de dealers staan en is dan natuurlijk ook te leasen bij ActivLease.

Tot 504 kilometer actieradius

De Taycan GTS en Sport Turismo GTS krijgen een vermogen mee van 598 pk. Van 0 tot 100 accelereren gaat daarbij in slechts 3,7 seconden. De actieradius is een indrukwekkende 504 kilometer, waarmee de GTS als eerste in de Taycan familie een actieradius boven de 500 kilometer heeft. Om zich verder te onderscheiden van de lager geplaatste Taycan 4S heeft de GTS niet alleen meer vermogen en actieradius maar ook een adaptieve luchtvering om het sportievere karakter te onderstrepen. Ook het rijgeluid in de cabine klinkt net even iets heftiger!

Meer zwarte details in het design

Behalve de ‘GTS’ aanduiding op de achterkant is hij op het gebied van uiterlijk op meerdere manieren te herkennen. Rond de ruiten en zijspiegels is een zwarte afwerking te zien en het interieur is standaard afgewerkt met geborsteld aluminium. Daarnaast komt Porsche met een indrukwekkende nieuwe optie voor de Taycan GTS, genaamd Sunshine Control. Hierbij is het glazen panoramadak in meerdere segmenten verdeeld, die met een druk op de knop variabel verduisterd kunnen worden.

Porsche Taycan GTS

Porsche Taycan GTS Sport Turismo

Naast de reguliere Taycan GTS komt Porsche ook met de Taycan GTS Sport Turismo. Deze biedt 45 millimeter extra hoofdruimte achterin en een maximaal laadvermogen van ruim 1.200 kilo. De Sport Turismo deelt het design met de Cross Turismo, maar dan met zwarte velgen en zonder de off-road designelementen. Benieuwd naar onze ervaring met de Taycan Cross Turismo? Check het in de EV TEST hieronder!

Porsche Taycan leasen bij ActivLease

De Porsche Taycan GTS en Taycan GTS Sport Turismo moeten vanaf januari bij de dealers staan. De prijzen beginnen bij 136.300 euro voor de Taycan GTS en 137.300 voor de Taycan Cross Turismo. Ook voor andere Porsche Taycan uitvoeringen bent u bij ActivLease aan het goede adres. U kunt een vrijblijvende leaseofferte aanvragen, of direct contact opnemen met onze lease adviseurs.

Lease acties voor de Porsche Taycan bij ActivLease

71kWh RWD 408 pk
Porsche Taycan
Beste prijs
71kWh RWD 408 pk
Netto bijtelling:
€ 566,-
Actieradius:
431 km
Leaseprijs:
€ 1.089,-
83.7kWh 380kW GTS
Porsche Taycan
Nieuw
83.7kWh 380kW GTS
Netto bijtelling:
€ 856,-
Actieradius:
504 km
Leaseprijs:
€ 1.528,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPorsche breidt de Taycan familie uit met de GTS...