ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPorsche Taycan dankzij updates sneller én slimm...

Porsche Taycan dankzij updates sneller én slimmer aan de laadpaal

20-08-2020

Porsche Taycan dankzij updates sneller én slimmer aan de laadpaal

Porsche komt amper een jaar na de introductie al met een grote update voor zijn elektrische sportwagen. De Porsche Taycan krijgt een aantal aanpassingen die ervoor zorgen dat de auto sneller optrekt, minder lang aan de laadpaal hoeft en meer controle biedt over diverse functies aan boord. De updates maken het voor Porsche-rijders nog aantrekkelijker om over te stappen naar een elektrische auto!

Sneller en duurzaam opladen

De grootste update krijgt de Porsche Taycan bij het opladen. Vanaf eind dit jaar staat er een nieuwe boordlader in de optielijst die het laadvermogen verdubbelt van 11 kW naar 22 kW. De elektrische auto thuis opladen duurt dan niet 9 uur maar slechts 4,5 uur.

Maar er is ook goed nieuws voor wie niet constant op de klok hoeft te kijken. Het maximale laadvermogen van de nieuwe Porsche Taycan kan voortaan worden begrensd tot ongeveer 200 kW. Dit batterijbesparend opladen kan voortaan bij snellaadstations zoals Ionity en zorgt ervoor dat de accu langer meegaat. Het opladen is bovendien gemakkelijker. Door de nieuwe Plug & Charge-functie kan de laadpaal communiceren met de auto en gebruikersgegevens herkennen zonder gebruik van een app of laadpas. Oftewel: stekker erin en laden maar!

Het opladen van de Porsche Taycan wordt sneller én makkelijker

Acceleratie

Ook over het asfalt is de Taycan nog ietsje sneller geworden. De dames en heren bij Porsche hebben de acceleratietijd van 0 naar 200 km/u weten in te korten met welgeteld 0,2 seconden. De topversie Taycan Turbo S voltooit die sprint nu in slechts 9,6 seconden. Dat scheelt.

Abonnement voor extra functies

Andere updates voor de Taycan zijn een gekleurd head-up display, zeven nieuwe lakkleuren en een Smart Lift-functie die automatisch de rijhoogte aanpast voor opritten of drempels. Daarnaast gaat Porsche allerlei extra functies zoals Active Lane Keep Assist en Porsche InnoDrive op een flexibele manier aanbieden via over-the-air updates. Deze kunnen gewoon vanuit huis geïnstalleerd worden als losse bestelling of zelfs via een maandabonnement.

Bestel de nieuwe Porsche Taycan bij ActivLease

De vernieuwde Porsche Taycan is vanaf medio september te bestellen en staat een maandje later in de showroom. Bij ActivLease kunt u de luxe elektrische sportwagen zakelijk rijden via een operational of financial lease. Liever dit jaar nog een Taycan leasen met 8 procent bijtelling? We hebben nog enkele modellen beschikbaar met levering 2020, dus vraag snel een leaseofferte aan!

Bron: Porsche

Lease acties voor de Porsche Taycan* bij ActivLease

79.2kWh RWD 408 pk
Porsche Taycan
Onderweg naar NL
79.2kWh RWD 408 pk
Netto bijtelling:
€ 600,-
Actieradius:
431 km
Leaseprijs:
€ 1.299,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPorsche Taycan dankzij updates sneller én slimm...